ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal sobre la garantía de reposición de elementos urbanísticos en las construcciones, instalaciones y obras (exp. 2125/2024).

El Ple de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 23 de maig de 2024, va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança municipal sobre la garantia de reposició d'elements urbanístics en les construccions, instal·lacions i obres pel que fa a la modificació dels articles 1, 3 i 4, i sotmetre a informació pública l'expedient per termini de trenta dies, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions, reclamacions o suggeriments, mitjançant els anuncis corresponents al BOPB, al DOGC, al web municipal, a un dels mitjans de premsa escrita diària i en el tauler d'anuncis de la corporació.

Si no es formula cap al·legació, reclamació o suggeriment durant el termini d'informació pública, la modificació de l'ordenança que ara s'aprova inicialment quedarà aprovada definitivament sense necessitat de cap més tràmit, un cop es publiquin els anuncis corresponents i es doni trasllat a l'Administració de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya.

Durant el termini indicat, la versió íntegra de l'acord aprovat pel Ple, així com l'expedient, es podrà consultar, amb cita prèvia, a l'àrea de serveis territorials de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

 

Caldes de Montbui, 29 de maig de 2024

 

Isidre Pineda Moncusí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
242374 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal sobre la garantía de reposición de elementos urbanísticos en las construcciones, instalaciones y obras (exp. 2125\/2024).","published_date":"2024-06-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"242374"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Montbui,DOGC,DOGC 2024 nº 9177 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-05/242374-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-ordenanza-municipal-garantia-reposicion-elementos-urbanisticos-construcciones-instalaciones-obras-exp-2125-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.