ANUNCIO por el que se hace pública la modificación de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Vic y sus organismos autónomos.

El Ple municipal, en la sessió de 6 de maig de 2024, va acordar la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Vic i els seus organismes autònoms, a conseqüència de:

- La incorporació de dos nous de treball de Tècnic/a mig de gestió Cultural i Tècnic/a mig en gestió de prevenció de riscos laborals.

- La incorporació de vuit llocs de treball, replicats dels ja existents, amb la modificació del Règim jurídic i escala corresponent.

- Cap del departament de Ciutadania

- Cap del servei d'Igualtat, Gènere i LGTBI

- Cap del departament d'Educació

- Cap del departament d'Esports

- Cap del servei local d'Ocupació

- Cap del servei de Ciutadania

 

Per mitjà d'aquest anunci, es procedeix a la publicació íntegra de la mateixa:

 

RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

LLEGENDA:

 

GA

Gabinet d'Alcaldia

IN

Intervenció

TR

Tresoreria

PE

Promoció econòmica

SC

Seguretat Ciutadana

SE

Secretaria General

SG

Serveis generals

SP

Serveis a les persones

TE

Territori

HN

Personal d'habilitació nacional

EV

Personal eventual

AE

Personal funcionari d'Administració Especial

AG

Personal funcionari d'Administració General

PL

Personal laboral

F

Personal funcionari

L

Personal laboral

 

 

C

Concurs

LLD

Lliure designació

RD128/2018

Segons règim jurídic dels funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional

CE

Concurs específic

C1

Nivell de suficiència

B2

Nivell intermedi

JEA+2,50

Jornada especial ampliada +2,50 h/setmana

JEA+1,25

Jornada especial ampliada + 1,25 h/setmana

 

 

Vic, 17 de maig de 2024

 

Maria Pilar Lobera Calvo

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
225214 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la modificación de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Vic y sus organismos autónomos.","published_date":"2024-05-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"225214"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vic,DOGC,DOGC 2024 nº 9171 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-28/225214-anuncio-se-hace-publica-modificacion-relacion-puestos-trabajo-ayuntamiento-vic-organismos-autonomos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.