ANUNCIO por el que se hace pública la segunda rectificación de la oferta pública de empleo del año 2022.

Vist el Decret d'Alcaldia 2022/417, amb data 26 de maig de 2022, en el qual s'aprova la segona oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2022.

Vist l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, on s'estableix que les Administracions Públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents als seus actes.

Atès que, s'ha detectat que, per un error administratiu, una de les places va ser convocada amb el nom del lloc de treball i el sistema de selecció erroni.

Fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

 

HE RESOLT:

 

Primer.- RECTIFICAR la segona oferta pública d'ocupació de l'exercici 2022 en el sentit de modificar el nom del lloc de treball d'una de les places ofertades d'Oficial de manteniment del servei d'aigües de manera que on diu dos (2) places vacants ha de constar una (1) i la segona plaça correspont al lloc de treball d'Oficial de Brigada mitjançant sistema de selecció de promoció interna.

Per tant, les dues places d'Oficial ofertades queden de la següent manera:

 

PERSONAL LABORAL:

 

A) Denominació del lloc de treball: Oficial manteniment del servei d'aigües.

Nivell de titulació/Grup: C2

Número de vacants: 1 (una)

Sistema de selecció: Concurs-oposició lliure

 

A) Denominació del lloc de treball: Oficial de Brigada

Nivell de titulació/Grup: C2

Número de vacants: 1 (una)

Sistema de selecció: Promoció interna

 

Segon.- DISPOSAR la publicació de la present resolució en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya durant el termini de quinze dies als efectes de possibles reclamacions.

 

Sant Andreu de Llavaneres, 21 de maig de 2024

 

Alexandre Neira Marí

Alcalde

 

Davant meu

Josep Lluís Valentín i Martínez

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
225198 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la segunda rectificación de la oferta pública de empleo del año 2022.","published_date":"2024-05-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"225198"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres,DOGC,DOGC 2024 nº 9171 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-28/225198-anuncio-se-hace-publica-segunda-rectificacion-oferta-publica-empleo-ano-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.