ANUNCIO sobre aprobación del protocolo adicional de un convenio.

Anunci pel qual es fa públic que l'Ajuntament de Canovelles en sessió Plenària celebrada el dia 2 d'abril de 2024, va adoptar l'acord la part dispositiva del qual és com segueix:

 

"Primer. APROVAR el contingut i la signatura del protocol addicional al conveni per a l'elaboració, la concertació, l'execució i el finançament de polítiques públiques de turisme per l'any 2024 entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Canovelles.

 

Segon. APROVAR el Pla d'acció de turisme de l'any 2024 amb l'aportació de 1.483,37 € per part de l'ajuntament de Canovelles.

 

Tercer. AUTORITZAR i disposar la despesa amb càrrec a l'aplicació pressupostaria 202 432 46500 del vigent pressupost per l'import de 1.483,37 € en concepte d'aportació per l'any 2024.

 

Quart. FACULTAR a l'Alcalde President de l'Ajuntament de Canovelles, senyor Emiliano Cordero Soria, per a la signatura del protocol addicional al conveni per a l'elaboració, la concertació, l'execució i el finançament de polítiques públiques de turisme per l'any 2024 entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Canovelles, i tota la documentació que se'n derivi.

 

Cinquè. COMUNICAR aquest acord a la Intervenció municipal i a l'Àrea de promoció econòmica.

 

Sisè. NOTIFICAR aquest acord al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Setè. PUBLICAR el conveni i protocol addicional al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de conformitat amb els articles 110.3 i 112.2 de la Llei, 26/2010 de 3 d'agost, de procediment administratiu de Catalunya, al Portal municipal de Transparència i al web del Registre de convenis de col·laboració i cooperació de la Generalitat de Catalunya."

 

El text íntegre del protocol addicional ha estat publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 14 de maig de 2024.

 

Contra aquest acte, que esgota la via administrativa, es podrà interposar, potestativament, recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes o bé recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos, en ambdós casos des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al DOGC. Tot això de conformitat amb el que preceptuen els articles 112 i 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Canovelles, 20 de maig de 2024

 

Emiliano Cordero Soria

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
225171 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación del protocolo adicional de un convenio.","published_date":"2024-05-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"225171"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canovelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9171 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-28/225171-anuncio-aprobacion-protocolo-adicional-convenio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.