ANUNCIO sobre convocatoria del proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de educador/a de la guardería (exp. 2024/4745).

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona número 93 de data 14 de maig de 2024 es fa pública la convocatòria i es publiquen íntegrament les bases del procés selectiu per a la cobertura definitiva d'una plaça d'educador/a de d'escola bressol, pel procediment de concurs-oposició, lliure accés, grup de classificació assimilat al grup C1, en tot allò que no hagin determinat les bases generals, aprovades per la Junta de Govern Local de data 18 de maig de 2017 i publicades íntegrament al BOP de Girona número 106 de data 2 de juny de 2017 i al DOGC número 7387 de data 9 de juny de 2017, o es determini en aquestes de forma diferent.

Les persones aspirants que desitgin prendre part en les proves selectives podran presentar la sol·licitud en el model oficial "Inscripció en processos de selecció o provisió" que està disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament (seu.calonge.cat), o per alguna de les formes previstes a l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment administratiu comú de les Administracions públiques, durant el termini improrrogable de vint dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al DOGC.

Els successius anuncis relatius a les citades convocatòries es publicaran al tauler d'edictes d'aquesta Corporació i, si s'escau, al DOGC i/o BOP de la província de Girona.

 

Calonge i Sant Antoni, 15 de maig de 2024

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
217937 {"title":"ANUNCIO sobre convocatoria del proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de educador\/a de la guardería (exp. 2024\/4745).","published_date":"2024-05-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"217937"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9169 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-24/217937-anuncio-convocatoria-proceso-selectivo-cobertura-definitiva-plaza-educador-guarderia-exp-2024-4745 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.