EDICTO sobre modificación de la organización municipal del Ayuntamiento (exp. 2023/3451).

L'alcaldessa, en data 14 de maig de 2024, va dictar la Resolució d'Alcaldia núm. 1121/2024, la qual es transcriu a continuació:

 

Fets:

 

Un cop celebrades les eleccions locals de 28 de maig de 2023, convocades mitjançant Reial Decret 207/2023, de 3 d'abril (BOE número 80 de data 4 d'abril de 2023) i constituït el nou ajuntament el passat dia 17 de juny de 2023, la senyora Miriam Escalona Castilla va ser designada regidora de l'ajuntament de la Roca del Vallès, per la candidatura del grup municipal Junts per la Roca-Compromís Municipal.

Atès que, en data 20 de juny de 2023, mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 1148/2023, es va aprovar la distribució a efectes d'organització funcional de les diferents àrees i es va efectuar en favor dels regidors les delegacions específiques d'atribucions.

Atès que, en data 26 de juny de 2023, mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 1182/2023, es va esmenar el punt segon del Decret anterior núm. 1148/2023, en el sentit d'assignar correctament les regidories a la regidora Marta Pi Macias.

Atès que, la distribució a efectes d'organització funcional, efectuada en favor de la regidora Miriam Escalona Castilla va ser la següent:

"Regidora Sra. Míriam Escalona i Castilla

- Regidoria de Serveis Econòmics

- Regidoria de Participació Ciutadana

- Regidoria de Transparència i Govern Obert"

Atès la instància presentada per na Miriam Escalona Castilla, en data 7 de maig de 2024, amb registre d'entrada núm. 2024/6038, en la que sol·licita que la seva dedicació global del 30% es redueixi al 15%, amb la única competència sobre l'àrea de Serveis Econòmics, atenent motius personals que impossibiliten la seva continuïtat.

 

Fonaments jurídics:

 

Vist els articles 21.3 i 23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del Règim local, en la seva nova redacció actual, en concordança amb l'article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la llei municipal i de Règim local de Catalunya, l'article 24 del Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, aprovat per Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, els articles del 41 al 45 i articles 46.1 i 52 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i altra legislació concordant, atorguen a l'Alcalde la facultat de procedir a l'establiment d'un règim de delegacions de competències en favor de diferents regidors i regidores.

Atès que resulta necessari determinar com queda l'organització de les regidories delegades a la senyora Miriam Escalona Castilla, aquesta Alcaldia, en ús de les atribucions que legalment tinc conferides

 

RESOLC:

 

PRIMER.- Aprovar la reducció de la dedicació global de la senyora Miriam Escalona Castilla, com a regidora de l'ajuntament de la Roca del Vallès, per la candidatura del grup municipal Junts per la Roca-Compromís Municipal, passant a ser una dedicació del 15%, amb la única competència sobre l'àrea de Serveis Econòmics.

 

SEGON.- Aprovar la següent modificació de l'organització funcional de l'Àrea de Serveis Transversals, en la regidoria de Participació Ciutadana i en la regidoria de Transparència i Govern Obert, de forma que la resta d'Àrees i regidories queden amb la mateixa organització que ja ha estat aprovada en resolucions anteriors:

 

ÀREA DE SERVEIS TRANSVERSALS

 

Regidoria de Comunicació

Regidor delegat: Sr. Daniel Valls i Alsina

Regidoria de Transparència i Govern Obert

Regidora delegada: Sra. Marta Pujol Armengol

Regidoria de Participació Ciutadana

Regidora delegada: Sra. Marta Pujol Armengol

Regidoria d'Informàtica i Noves Tecnologies

Regidor delegat: Sr. Raúl Cano i Corbera

 

TERCER.- Efectuar a favor de la regidora que s'hi detalla, les següents delegacions específiques d'atribucions:

Regidora Sra. Marta Pujol i Armengol

Regidoria de Transparència i govern Obert.

Regidoria de Participació ciutadana.

 

QUART.- La delegació general de competències a favor de la regidora Marta Pujol Armengol, comporta la signatura de propostes d'acord i propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació o consultar si legalment es pot fer.

 

CINQUÈ.- Establir que es mantenen sense cap modificació els nomenaments i delegacions aprovades per les resolucions d'Alcaldia número 1148/2023, de 20 de juny de 2023, i número 1182/2023, de 26 de juny de 2023, llevat de les que han resultat modificades per aquesta resolució.

 

SISÈ.- Les atribucions delegades s'hauran d'exercir en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació, no sent susceptibles de ser delegades pels seus titulars en un altre òrgan o regidor.

 

SETÈ.- De conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquestes delegacions tindran efecte des del dia següent a la data de notificació d'aquesta resolució als regidors afectats, i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'advocació d'aquesta Alcaldia.

En cas d'absència, vacant, malaltia o qualsevol altre impediment dels regidors delegats, aquesta Alcaldia assumirà, directament i automàticament, les competències delegades, com a titular de la competència originària, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'advocació en base a la present resolució, sense necessitat d'una nova resolució expressa en aquest sentit.

 

VUITÈ.- Notificar aquesta resolució als regidors afectats, entenent-se acceptada la competència delegada de forma tàcita, si en el termini de les 24 hores següents no es manifesta res en contra o es fa ús de la delegació.

 

NOVÈ.- Donar compte d'aquesta Resolució al Ple del Consistori, en la primera sessió que tingui lloc, en compliment del que disposa l'article 38 d) del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals.

 

DESÈ.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en compliment del que disposa l'article 44.2 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i comunicar-la a totes les àrees, departaments i serveis de l'Ajuntament, així com publicar el seu text al web municipal i al portal de transparència.

 

La Roca del Vallès, 15 de maig de 2024

 

Marta Pujol Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
215094 {"title":"EDICTO sobre modificación de la organización municipal del Ayuntamiento (exp. 2023\/3451).","published_date":"2024-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"215094"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9168 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-23/215094-edicto-modificacion-organizacion-municipal-ayuntamiento-exp-2023-3451 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.