ANUNCIO por el que se expone al público la aprobación inicial del Proyecto para la reparación de la pavimentación en la calle Sant Procopi en La Pobla de Claramunt.

El dia 29 d'abril de 2024, es va aprovar el decret núm 2024/63 per aprovar inicialment el projecte d'obra anomenat "Projecte per la reparació de la pavimentació al carrer Sant Procopi a la Pobla de Claramunt" redactat per l'arquitecte Manuel Marin Cruz amb un pressupost de VINT-I- VUIT MIL TRES-CENTS UN EUROS AMB NORANTA-QUATRE CÈNTIMS (28.301,94€) IVA inclòs

L'expedient restarà exposat al públic pel termini de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'últim anunci al Butlletí oficial de la província, al diari oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, termini durant el qual es podrà examinar el projecte i formular-hi les al·legacions i reclamacions pertinents de conformitat amb l'article 37.2 del Decret 179/1995, pel qual s'aprova el reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Durant aquest termini d'informació pública l'expedient esmentat podrà ser consultat a les dependències municipals ubicades a l'Avinguda Catalunya, 16 de dilluns a dijous de 9 a 14 hores,

En cas de no presentar-se cap al·legació en el termini esmentat, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de més tràmits.

 

La Pobla de Claramunt, 30 d'abril de 2024

 

Antoni Mabras Marimon

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
215090 {"title":"ANUNCIO por el que se expone al público la aprobación inicial del Proyecto para la reparación de la pavimentación en la calle Sant Procopi en La Pobla de Claramunt.","published_date":"2024-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"215090"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Pobla de Claramunt,DOGC,DOGC 2024 nº 9168 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-23/215090-anuncio-se-expone-publico-aprobacion-inicial-proyecto-reparacion-pavimentacion-calle-sant-procopi-pobla-claramunt https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.