EDICTO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Vacarisses.

En compliment de l'article 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Vacarisses, en sessió ordinària celebrada en data 24 d'abril de 2024 ha acordat la modificació de la plantilla de la Relació de Llocs de treball, de les fitxes descriptives i el catàleg retributiu de l'Ajuntament de Vacarisses resultant el document que es publica l'annex.

 

Contra aquest acord podran interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament Ple, en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació de l'acord, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També podran interposar alternativament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i els articles 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

En cas optar per la interposició del recurs de reposició no podran interposar el recurs contenciós administratiu fins que s' hagi notificació la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es podrà entendre desestimat per silenci administratiu.

Les persones interessades poden accedir a l'expedient d'aprovació dels acords per procedir al a seu examen i presentar les reclamacions que estimin oportunes davant del Ple.

 

Vacarisses, 10 de maig de 2024

 

Antoni Masana i Ubach

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
213498 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Vacarisses.","published_date":"2024-05-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"213498"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vacarisses,DOGC,DOGC 2024 nº 9167 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-22/213498-edicto-aprobacion-modificacion-relacion-puestos-trabajo-ayuntamiento-vacarisses https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.