EDICTO sobre aprobación inicial de la 3.ª modificación de la Ordenanza municipal reguladora de la edificación de Castellar del Vallès.

Es fa públic que per acord del Ple del 30 d'abril de 2024, s'ha aprovat inicialment la 3a modificació de l'Ordenança municipal reguladora de l'edificació de Castellar del Vallès. Es transcriu a continuació el text íntegre de l'acord:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació 3a de l'ordenança municipal reguladora de l'edificació de Castellar del Vallès, consistent en la supressió dels articles 40, 41, 42, 43, 44 i 45 del text refós de l'ordenança, aprovat pel Ple de 12 de juliol de 2005, i publicat al BOPB 21/12/2005, que incorpora la 1a modificació, aprovada pel Ple de 17 de juliol de 2018 i publicada al BOPB de 1/10/2018 i la 2a modificació, aprovada pel Ple de 24 de novembre de 2020 i publicada al BOPB 2/03/2021.

 

SEGON.- Sotmetre a informació pública el present acord pel termini de trenta (30) dies hàbils a efectes que es puguin presentar al·legacions, suggeriments i reclamacions, mitjançant la inserció d'edictes al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, d'acord amb allò previst a l'article 49 LBRL i 63 ROAS. El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà a la darrera publicació oficial.

 

TERCER.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, l'aprovació inicial de la modificació 3a de l'Ordenança municipal reguladora de l'edificació de Castellar del Vallès quedarà aprovada definitivament. Acte seguit, d'acord amb allò previst a l'article 65 ROAS, cal traslladar l'acord d'aprovació definitiva a l'Administració de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya en el termini de quinze (15) dies hàbils. En conseqüència d'aquest fet s'entendrà el text normatiu serà vigent i desplegarà tots els seus efecte transcorregut el termini de quinze dies hàbils des de publicació de l'anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'article 65.2 LBRL.

 

QUART.- Garantir, sense perjudici d'allò previst a l'acord segon, el compliment de les obligacions de transparència, publicitat activa, bon govern i govern obert previst a la Llei 19/2014, 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, així com el Decret 8/2021, 9 de febrer, sobre transparència i dret d'accés a la informació pública.

 

CINQUÈ.- Traslladar aquest acord a les unitats interessades."

 

Castellar del Vallès, 7 de maig de 2024

 

L'alcalde

 

P. d. (Decret núm. 991, de 22 de juny de 2023)

Montserrat González Millanes

Cap d'Unitat Jurídica Administrativa de Territori

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22942 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la 3.ª modificación de la Ordenanza municipal reguladora de la edificación de Castellar del Vallès.","published_date":"2024-05-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22942"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellar del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9164 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-16/22942-edicto-aprobacion-inicial-3-modificacion-ordenanza-municipal-reguladora-edificacion-castellar-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.