ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal de policía, buen gobierno y vía pública, así como su texto refundido.

El Ple de l'Ajuntament de Torrent, en sessió ordinària celebrada en data 7 de maig de 2024, va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança municipal de policia, bon govern i via pública, així com el seu text refós.

D'acord amb el que disposen els articles 49 b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, 178.1.b) del Decret legislatiu 2/2003, que aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 63.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, l'acord d'aprovació, juntament amb el projecte de la norma, se sotmeten a informació pública pel termini de trenta dies, mitjançant edicte publicat al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i en la seu electrònica del web municipal www.torrent.cat , per a la formulació de reclamacions i al·legacions.

En cas de no haver-hi cap reclamació o al·legació durant l'esmentat termini, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu de conformitat amb l'article 65.2 del Decret 179/1995.

 

Torrent, 8 de maig de 2024

 

Josep Maria Ros i Marull

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22876 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal de policía, buen gobierno y vía pública, así como su texto refundido.","published_date":"2024-05-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22876"} catalunya administración local,Ayuntamiento de torrent,DOGC,DOGC 2024 nº 9163 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-15/22876-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-modificacion-ordenanza-municipal-policia-buen-gobierno-via-publica-asi-como-texto-refundido https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.