ANUNCIO sobre personal eventual.

Per Decret de la Presidència de la Diputació de Barcelona de 6 de maig de 2024 s'han resolt 1 deixar sense efecte i 1 nomenament de personal eventual de la Diputació, que d'acord amb la normativa vigent s'han de publicar al BOPB i al DOGC i que a tal efecte detallem a continuació:

 

Deixar sense efecte nomenament com a personal eventual

 

Cognoms i nom

Darrer dia servei

Grup eventual

Nivell retributiu

PALMA SÁNCHEZ, Jordi

30-04-2024

Assessor tècnic de l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública.

N3

 

 

Nomenament com a personal eventual

 

Cognoms i nom

Efecte nomenament

Grup eventual

Nivell retributiu

MORALES ROMERO, Pau

02-05-2024

Assessor tècnic de l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública.

N3

 

 

Barcelona, 8 de maig de 2024

 

Maria Dolores Miró Folgado

Directora de Serveis de Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22811 {"title":"ANUNCIO sobre personal eventual.","published_date":"2024-05-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22811"} catalunya administración local,Diputación de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9162 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-14/22811-anuncio-personal-eventual https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.