ANUNCIO por el que se hace pública la modificación número 5 de la oferta pública de empleo del año 2022 (exp. 2022/400).

La Junta de Govern Local, reunida en sessió amb caràcter ordinari el dia 25 d'abril de 2024, va acordar:

«Vist que el Ple de la Corporació, en data 28 d'octubre de 2021, va aprovar el pressupost per a l'exercici 2022, acord en el qual s'inclou també l'aprovació de la plantilla de personal i de la relació de llocs/catàleg del personal funcionari i laboral d'aquest Ajuntament.

Atès que la Junta de Govern Local, en la sessió ordinària del dia 20 de gener de 2022, va aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2022, d'acord amb la taxa de reposició prevista a llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2022, de les places vacants que s'incloïen a l'esmentada oferta. Entre aquestes, figura una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca per a la seva cobertura mitjançant concurs oposició lliure accés, de la plantilla de personal laboral, grup de classificació C1.

Vist que la Junta de Govern Local, en la sessió ordinària del dia 1 de desembre de 2022, va aprovar la modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2022 incorporant una plaça de tècnic/a d'esports per a la seva cobertura mitjançant concurs oposició promoció interna, de la plantilla de personal laboral, grup de classificació A2.

Vist que el Ple de la Corporació, en data 21 de novembre de 2023, va aprovar el pressupost per a l'exercici 2024, acord en el qual s'inclou també l'aprovació de la plantilla de personal i de la relació de llocs/catàleg del personal funcionari i laboral d'aquest Ajuntament. En aquest acord s'inclou l'amortització d'una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca, personal laboral grup C1, i la creació d'una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca, personal funcionari i amb la classificació següent: Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica, Categoria auxiliars tècnics, grup de classificació C1.

Vist que el Ple de la Corporació, en data 27 de març de 2024, va aprovar la modificació de la plantilla i relació de llocs de treball de l'exercici 2024, acord en el qual s'inclou l'amortització d'una plaça de tècnic/a d'esports, personal laboral grup A2, i la creació d'una plaça de tècnic/a d'esport, personal funcionari i amb la classificació següent: Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica, Categoria tècnics, grup de classificació A2.

D'acord amb tot l'exposat, cal procedir a modificar l'oferta pública d'ocupació de l'any 2022, pel que fa a les places de tècnic/a auxiliar de biblioteca i tècnic/a d'esports, que queda com s'indica a continuació:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Classificació

Denominació

Grup

Vacants

Sistema de selecció

Escala d'Administració Especial

Subescala tècnica

Categoria tècnics/ques de grau mig

Tècnic/a d'esports

A2

1

Concurs oposició promoció interna

Escala d'Administració Especial

Subescala tècnica auxiliars tècnics

Categoria auxiliars tècnics

Tècnic/a auxiliar de biblioteca

C1

1

Concurs oposició lliure

 

 

Vist l'informe de la tècnica de Recursos Humans de data 17 d'abril de 2024.

En ús de les competències delegades a la Junta de Govern Local pel Decret de l'alcaldia núm. 2023/3378 de 23 de juny de 2023, modificat pel Decret de l'alcaldia núm. 2023/3421 de 28 de juny de 2023, pel Decret de l'alcaldia núm. 2023/3768 de 20 de juliol de 2023 i pel Decret de l'alcaldia 2023/5043, de 19 d'octubre de 2023, s'acorda per unanimitat:

 

Primer- Modificar l'Oferta Pública d'Ocupació de 2022, per suprimir les places amortitzades i incloure les que s'indiquen a continuació:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Classificació

Denominació

Grup

Vacants

Sistema de selecció

Escala d'Administració Especial

Subescala tècnica

Categoria tècnics/ques de grau mig

Tècnic/a d'esports

A2

1

Concurs oposició promoció interna

Escala d'Administració Especial

Subescala tècnica

Categoria auxiliars tècnics

Tècnic/a auxiliar de biblioteca

C1

1

Concurs oposició lliure

 

 

Segon.- Ordenar la publicació de l'acord al DOGC per complimentar els aspectes de publicitat requerits per la legislació vigent.»

 

Calonge i Sant Antoni, 6 de maig de 2024

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22774 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la modificación número 5 de la oferta pública de empleo del año 2022 (exp. 2022\/400).","published_date":"2024-05-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22774"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9162 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-14/22774-anuncio-se-hace-publica-modificacion-numero-5-oferta-publica-empleo-ano-2022-exp-2022-400 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.