RESOLUCIÓN por la que se hace pública la adjudicación de plazas a los aspirantes que han superado el concurso público para la provisión de 7 puestos de trabajo de personal técnico, de gestión y administración y servicios, en régimen laboral fijo, de la Universidad de Lleida, convocado por la Resolución 1/2023 CL (DOGC núm. 9045, de 21.11.2023).

D'acord amb les propostes de contractació formulades pel tribunals qualificadors de cadascuna de les diferents places convocades, aquest Rectorat, en aplicació de les atribucions que li confereixen la Llei orgànica 2/2023, de 22 de març del Sistema Universitari, els Estatuts d'aquesta Universitat i la resta de legislació concordant,

 

Resol:

 

Fer publica l'adjudicació dels llocs de treball a les persones detallades a l'annex d'aquesta resolució, que han superat el concurs de selecció de personal laboral i ha complert tots els requisits establerts a l'esmentada convocatòria.

Els efectes de la contractació seran de 20 de maig de 2024.

 

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, i independentment de la seva executivitat immediata, els interessats podran interposar facultativament, recurs de reposició davant el rector de la Universitat de Lleida, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, segons el que disposa l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu de les administracions públiques o bé directament demanda davant el Jutjat Social de Lleida en el termini de dos mesos des de la publicació.

 

Lleida, 9 de maig de 2024

 

Jaume Puy Llorens

Rector

 

 

ANNEX

 

TORN DE TRASLLAT:

 

D) Lloc de treball Tècnic/a especialista de laboratori (Lloc núm. 6)

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de laboratori

Unitat: Departament de Química, Física i Ciències Ambientals i del Sòl

Horari: Ordinari/tardes

Cognoms i nom: TORRES LOPEZ, ANGELS MARIA

 

 

TORN PROMOCIÓ INTERNA:

 

E) Lloc de treball Tècnic/a especialista de laboratori (Lloc núm. 7)

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de laboratori (L3)

Unitat: Departament de Química, Física i Ciències Ambientals i del Sòl

Horari: Ordinari/tardes

Cognoms i nom: PORRAS CALDERO, SILVIA

 

 

TORN DE NOU INGRÉS:

 

A) Tècnic/a especialista de suport a la docència, simulació (Llocs núm. 1, núm. 4 i núm. 5)

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de suport a la docència, simulació (L3)

Unitat: Campus Igualada

Horari: torn tarda

Cognoms i nom: DOMENECH SOROLLA, JORDINA

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de suport a la docència, simulació (L3)

Unitat: Campus Ciències de la Salut

Horari: torn tarda

Cognoms i nom: BLASCO CARMONA, ALBA

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de suport a la docència, simulació (L3)

Unitat: Campus Ciències de la Salut

Horari: torn matí

Cognoms i nom: CEMELI SANCHEZ, TANIA

 

B) Tècnic/a especialista de suport a la docència, dissecció (Lloc núm. 2)

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de suport a la docència, dissecció (L3)

Unitat: Facultat de Medicina

Horari: Ordinari/disponibilitat horària

Cognoms i nom: TORRECILLAS SANCHEZ, DANIEL

 

C) Lloc de treball Tècnic/a especialista de laboratori (Lloc núm. 3)

 

Lloc a cobrir: Tècnic/a especialista de laboratori (L3)

Unitat: Escola Politècnica Superior/Departament d'Enginyeria Industrial i de l'Edificació

Horari: Ordinari/tardes

Cognoms i nom: MONTALBAN BAU, GESSAMI

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22745 {"title":"RESOLUCIÓN por la que se hace pública la adjudicación de plazas a los aspirantes que han superado el concurso público para la provisión de 7 puestos de trabajo de personal técnico, de gestión y administración y servicios, en régimen laboral fijo, de la Universidad de Lleida, convocado por la Resolución 1\/2023 CL (DOGC núm. 9045, de 21.11.2023).","published_date":"2024-05-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22745"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9162,Universidad de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-14/22745-resolucion-se-hace-publica-adjudicacion-plazas-aspirantes-han-superado-concurso-publico-provision-7-puestos-trabajo-personal-tecnico-gestion-administracion-servicios-regimen-laboral-fijo-universidad-lleida-convocado-resolucion-1-2023-cl-dogc-num-9045-21-11-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.