ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Reglamento regulador de la cooperación de la Diputación de Tarragona con los entes locales mediante concertación.

El Ple de la Diputació de Tarragona, en sessió ordinària de 23 de febrer de 2024, va aprovar inicialment el Reglament regulador de la cooperació de la Diputació de Tarragona amb els ens locals mitjançant concertació.

De conformitat amb l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis, aquest acord, juntament amb la resta de documentació preceptiva de l'expedient s'han sotmès a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, per a la formulació de reclamacions i al·legacions, mitjançant la preceptiva inserció dels anuncis en el tauler electrònic d'anuncis de la corporació (https://seuelectronica.dipta.cat/tauler-d-anuncis), en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de 29 de febrer de 2024 i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (núm. 9114 de 4 de març de 2024), així com al Diari de Tarragona de 2 de març de 2024.

En el ple de 26 d'abril de 2024 s'ha aprovat definitivament el Reglament esmentat, per la qual cosa en el BOP de Tarragona de 3 de maig de 2024 s'ha publicat el text íntegre del Reglament regulador de la cooperació de la Diputació de Tarragona amb els ens locals mitjançant concertació.

Si es vol impugnar aquest Reglament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de 2 mesos des de la seva publicació íntegra.

 

Tarragona, 3 de maig de 2024

 

Josep Maria Sabaté Vidal

Vicesecretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22705 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Reglamento regulador de la cooperación de la Diputación de Tarragona con los entes locales mediante concertación.","published_date":"2024-05-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22705"} catalunya administración local,Diputación de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9161 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-13/22705-anuncio-aprobacion-definitiva-reglamento-regulador-cooperacion-diputacion-tarragona-entes-locales-concertacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.