ANUNCIO relativo a la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal de circulación de vehículos y peatones de Vilassar de Dalt (ref. SORR2023000001).

En sessió plenària ordinària de data 25 d'abril de 2024 s'ha aprovat inicialment la modificació de l'Ordenança municipal de circulació de vehicles i vianants de Vilassar de Dalt.

Tal i com s'indica al punt 2 de l'acord, aquesta modificació de l'ordenança se sotmet a informació pública mitjançant un anunci al BOPB, al DOGC, en un dels mitjans de comunicació escrita diària, a l'E-Tauler i web municipal, per un termini de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació, als efectes d'examen i reclamacions, si s'escau. De no presentar-se'n cap durant l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament la modificació de l'ordenança sense necessitat d'un nou acord

Així mateix, es va acordar publicar l'acord i el contingut de l'Ordenança en el Portal de la Transparència d'aquest Ajuntament, en l'apartat Govern obert i transparència/Acció de govern i normativa/Acció de govern i grups polítics/Anuncis i exposicions públiques.

 

Vilassar de Dalt, 3 de maig de 2024

 

Carola Llauró Sastre

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22702 {"title":"ANUNCIO relativo a la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal de circulación de vehículos y peatones de Vilassar de Dalt (ref. SORR2023000001).","published_date":"2024-05-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22702"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilassar de Dalt,DOGC,DOGC 2024 nº 9161 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-13/22702-anuncio-relativo-aprobacion-inicial-modificacion-ordenanza-municipal-circulacion-vehiculos-peatones-vilassar-dalt-ref-sorr2023000001 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.