EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación de las prestaciones patrimoniales de carácter público no tributario reguladoras del servicio del alcantarillado, y del servicio del agua.

En compliment del que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim local, s'anuncia que l'Ajuntament en sessió del Ple, de data 24 d'abril de 2024, ha aprovat amb el quòrum legalment exigible, entre d'altres, els acords següents:

 

PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari reguladora del servei del clavegueram, reproduïda en l'annex 1.

 

SEGON.- Aprovar inicialment la modificació de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari reguladora del servei de l'aigua, reproduïda en l'annex 2.

 

TERCER.- Sotmetre les esmentades prestacions a informació pública pel termini de trenta dies hàbils mitjançant la publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i en el tauler d'anuncis de la Corporació per tal que es puguin presentar reclamacions i suggeriments.

 

QUART.- En cas que no es presenti cap reclamació o suggeriment durant el termini d'informació pública, els acords adoptats s'entendran aprovats definitivament, sense necessitat d'un nou acord. En cas de presentar-se'n, s'hauran de resoldre pel Ple municipal en l'acord d'aprovació definitiva, que haurà de ser exprés.

 

CINQUÈ.- Efectuar la tramesa de l'acord a la Delegació del Govern a Barcelona i la Direcció General d'Administració Local als efectes previstos en els articles 65.2 i 70.2 de la LRBRL.

 

SISÈ.- Publicar les prestacions patrimonials de caràcter públic no tributari reguladores del servei del clavegueram i del servei de l'aigua al Butlletí Oficial de la Província un cop transcorregut el termini de 15 dies hàbils des de la seva tramesa.

 

SETÈ.- Publicar les prestacions patrimonials de caràcter públic no tributari aprovades definitivament un cop entrin en vigor, degudament diligenciades per Secretaria General, al web municipal i al Portal de Transparència.

 

De conformitat amb allò que preveuen els articles 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local i 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, els acords provisionals, les prestacions patrimonials de caràcter públic no tributari modificades estaran exposats al públic al Departament d'Hisenda i Gestió Pressupostària de l'Ajuntament durant 30 dies comptadors des de l'endemà de la darrera publicació oficial, perquè les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions que considerin oportunes.

En cas de no haver-hi cap reclamació, l'acord inicial esdevindrà definitiu.

 

Sitges, 3 de maig de 2024

 

Aurora Carbonell i Abella

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22607 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación de las prestaciones patrimoniales de carácter público no tributario reguladoras del servicio del alcantarillado, y del servicio del agua.","published_date":"2024-05-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22607"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sitges,DOGC,DOGC 2024 nº 9160 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-10/22607-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-prestaciones-patrimoniales-caracter-publico-tributario-reguladoras-servicio-alcantarillado-servicio-agua https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.