ANUNCIO sobre aprobación definitiva del documento técnico de nuevo paso de peatones semafórico en la calle Sakura.

D'acord amb el que disposa l'article 38.2 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa saber que, aprovat inicialment per la Junta de Govern Local, en sessió celebrada en data 29 de gener de 2024, el document tècnic anomenat "Nou pas de vianants semafòric al carrer Sakura", redactat per l'arquitecte Pere Santamaria i Garcia, amb un pressupost d'execució per contracte (PEC) de 70.637,14 € (IVA exclòs), més 14.833,80 € d'IVA sent un total de 85.470,94 (IVA inclòs) i un termini d'execució de 5 setmanes, havent-se publicat l'anunci d'aprovació inicial mitjançant anuncis publicats en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 7 de febrer de 2024, al tauler d'anuncis de l' Ajuntament i a la seu electrònica.

Mitjançant Decret d'alcaldia número 2024-0595 de 4 d'abril de 2024, s'ha aprovat definitivament el document tècnic anomenat "Nou pas de vianants semafòric al carrer Sakura", redactat per l'arquitecte Pere Santamaria i Garcia, amb un pressupost d'execució per contracte (PEC) de 70.637,14 € (IVA exclòs), més 14.833,80 € d'IVA sent un total de 85.470,94 (IVA inclòs) i un termini d'execució de 5 setmanes

- L'acord anterior, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona en el termini de dos mesos.

- Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant de l'òrgan titular legal de la competència en el termini d'un mes.

- Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.  

 

Sant Fruitós de Bages, 24 d'abril de 2024

 

L'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22604 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del documento técnico de nuevo paso de peatones semafórico en la calle Sakura.","published_date":"2024-05-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22604"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages,DOGC,DOGC 2024 nº 9160 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-10/22604-anuncio-aprobacion-definitiva-documento-tecnico-nuevo-paso-peatones-semaforico-calle-sakura https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.