EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de urbanización de la UA-19 Vallderiolf Industrial del Plan general de ordenación urbana (PGOU) de La Roca del Vallès.

Edicte pel que es fa públic que la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Roca del Vallès, en sessió de 4 de maig de 2023, va aprovar, per unanimitat, els següents acords:

 

"(...)PRIMER.- Aprovar definitivament el Projecte d´Urbanització de la UA-19 "Vallderiolf Industrial" DEL Pla General d´Ordenació Urbana de la Roca del Vallès, visat pel Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya en data 11 de novembre de 2021 i número 2021/04087/01 i signat per Lluís Torrentó Serra, com Enginyer de C.C i P., per encàrrec de la Junta de Compensació de la UA-19, amb un pressupost global de 878.258,18 euros segons consta en el mateix projecte.

 

SEGON.- Durant l'execució de les obres s'hauran de tenir en compte les següents determinacions contingudes en l'informe de l'Enginyer municipal de data 25 d´octubre de 2019, així com les contingudes en el informes emesos per la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona de data 16 de febrer de 2018 i del Consorci Besòs Tordera en data 24 de gener de 2018, respectivament, així com qualsevol altre pertinent:

a) Abans de l'inici de les obres, s'haurà de comunicar a l'ajuntament per tal de poder fer el seguiment tècnic corresponent.

b) "Abans de començar les obres, es demanarà autorització a aquesta Oficina Tècnica de Gestió d'Infraestructures. Així mateix, es preveuran els desviaments de trànsit necessaris per l'execució de les obres i les possibles reparacions del ferm de la carretera BV-5159." - Diputació de Barcelona

c) "Degut a la complexitat de la connexió les obres, aquestes seran supervisades en tot moment per la concessionària del servei de manteniment de col·lectors en alta,Drenatges Urbans del Besòs S.L., en el cas que no fos aquesta la que realitzes la connexió. Caldrà doncs contactar amb la mateixa amb el temps suficient per poderdur a terme dita supervisió i/o execució. En tot cas les despeses que es poguessin originar a càrrec del promotor (només connexions noves)

 

TERCER.- En el termini d´un any les persones obligades han de constituir la garantia del 12% del valor de les obres d´urbanització com a condició d'eficàcia de l'executivitat del projecte d'urbanització, de conformitat amb l´article 106.3 del TRLUC, i com a requisit prèvi a ordenar la publicació de l´acord de l´aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona i en el DOGC, de conformitat amb l´article 107.3 del TRLUC.

 

QUART.- Notificar el present acord a la Junta de Compensació, als interessats de forma individual i als organismes consultats.

 

CINQUÈ.- Notificar el present acord a l´Area de Territori i Sostenibilitat d´aquesta Corporació.(...)"

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar:

 

Recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte administratiu en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, tal com estableix l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Alternativament, podeu interposar directament recurs davant el Jutjat Contenciós administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació, d'acord els articles 8.1, 25.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Es podrà accedir a la documentació a través del link següent:

http://www.laroca.cat/temes/urbanisme-i-habitatge/aprovacio-definitiva-projecte-urbanitzacio-ua19-del-pgou-de-la-roca-del-valles

 

La Roca del Vallès, 2 de maig de 2024

 

Marta Pujol i Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22599 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de urbanización de la UA-19 Vallderiolf Industrial del Plan general de ordenación urbana (PGOU) de La Roca del Vallès.","published_date":"2024-05-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22599"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9160 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-10/22599-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-urbanizacion-ua-19-vallderiolf-industrial-plan-general-ordenacion-urbana-pgou-roca-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.