ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de las tarifas del municipio de Cervelló recogidas en el anexo I, apéndice 6, apartados A y B, de la Ordenanza reguladora de las prestaciones patrimoniales públicas no tributarias aplicables a la prestación del servicio de abastecimiento de agua potable en el ámbito del Área Metropolitana de Barcelona (exp. 901316/24).

El Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en sessió ordinària celebrada el 30 d'abril de 2024, va aprovar inicialment la modificació dels conceptes tarifaris així com la modificació dels imports de les tarifes, i la modificació dels conceptes i imports dels drets econòmics per la prestació d'activitats connexes del municipi de Cervelló recollides a l'annex I, apèndix 6, apartats A i B de l'Ordenança reguladora de les prestacions patrimonials públiques no tributàries aplicables a la prestació del servei d'abastament d'aigua potable en l'àmbit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que s'adjunta en annex al present anunci, als efectes de mantenir l'equilibri econòmic del servei.

S'actualitza en conseqüència l'annex I, apèndix 6, apartats A i B de l'esmentada Ordenança.

En compliment de l'article 63.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals, se sotmet l'acord d'aprovació inicial de l'esmentada modificació de l'Ordenança reguladora de les prestacions patrimonials públiques no tributàries aplicables a la prestació del servei d'abastament d'aigua potable del municipi de Cervelló dut a terme per Sociedad Regional de Abastecimiento de Aguas, SAU, juntament amb el projecte de la norma, al tràmit d'audiència als interessats, així com també al tràmit d'informació pública durant el termini de trenta (30) dies a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un mitjà de comunicació escrita diària i al tauler d'anuncis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona als efectes de formular al·legacions i reclamacions contra el projecte.

S'entendrà aprovada definitivament la modificació dels conceptes tarifaris així com la modificació dels imports de les tarifes, i la modificació dels conceptes i imports dels drets econòmics per la prestació d'activitats connexes del municipi de Cervelló recollides l'annex I, apèndix 6, apartats A i B de l'Ordenança reguladora de les prestacions patrimonials públiques no tributàries aplicables a la prestació del servei d'abastament d'aigua potable en l'àmbit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en el cas que no es formuli cap reclamació ni al·legacions dins el termini esmentat.

Durant el període d'informació pública l'expedient podrà ser consultat a la Secretaria General, al carrer seixanta-dos (62), número 16, edifici A, 2a planta de Barcelona o bé a través de mitjans electrònics, prèvia sol·licitud a través del correu secretariaamb@amb.cat. En ambdós casos heu de sol·licitar la vista a través del correu electrònic secretariaamb@amb.cat.

 

Barcelona, 6 de maig de 2024

 

Marcel·lí Pons Duat

Secretari general

 

 

ANNEX I

 

Apèndix 6

 

CERVELLÓ

 

A. Conceptes tarifaris del servei d'abastament d'aigua

 

Quota fixa de servei

EUR/u.c./mes

Zona 1: Nucli urbà, Can Guitart, Can Castany, Can Pi, Santa Rosa, Torre Vileta i Granja Garcia

11,50

Zona 2: Can Tres, El Mirador, Can Paulet, Les Rovires, Puigmontmany, Can Rafael, Costa de la Perdiu i Can Roig

22,00

Zona 3: Zones industrials annexes al nucli, El Grab i polígons industrials

30,00

 

 

Tarifes de subministrament

EUR/m3

Ús domèstic (*)

fins a 10 m³/unitat consum/mes

0,9800

de 10 a 20 m³/unitat consum/mes

1,8313

excés de 20 m³/unitat consum/mes

4,6000

Ús no domèstic

4,2550

 

Tarifa per fuites

0,9800

 

Tarifa social (**)

Quota fixa de servei

0% quota de servei

Tarifes de subministrament

EUR/m3

Ús domèstic (*)

fins a 10 m³/unitat consum/mes

0,0000

de 10 a 20 m³/unitat consum/mes

1,8313

excés de 20 m³/unitat consum/mes

4,6000

 

(*) En aquells habitatges on convisquin més de 3 persones, s'ampliaran els trams de consum en 2 m3/mes el primer bloc i en 4 m3/mes el segon bloc per a cada membre addicional que excedeixi de 3.

(**) La tarifa social és d'aplicació a les persones que siguin beneficiàries del Cànon Social de l'Agència Catalana de l'Aigua en qualsevol de les circumstàncies previstes.

 

B. Drets econòmics per la prestació d'activitats connexes

 

Conservació de comptadors i escomeses

Diàmetre de comptador.

 

Fins a 15 mm:

0,79 EUR/mes

de 20 mm:

2,03 EUR/mes

de 25 mm:

2,83 EUR/mes

de 30 mm:

4,04 EUR/mes

de 40 mm:

8,05 EUR/mes

de 50 mm:

12,09 EUR/mes

de 60 mm:

17,73 EUR/mes

De més de 60 mm:

44,31 EUR/mes

 

 

Drets de connexió.

Amb càrrec al promotor, aplicable només a nous habitatges o construccions

 

En casc urbà:

   - Cada habitatge:

224,64 EUR

   - Altres activitats:

646,97 EUR

En urbanitzacions i polígons industrials:

   - Cada habitatge:

422,33 EUR

   - Altres activitats:

673,94 EUR

 

 

 

Amb càrrec a l'abonat

 

En casc urbà:

   - Cada habitatge:

134,79 EUR

   - Altres activitats:

323,52 EUR

En urbanitzacions i polígons industrials:

   - Cada habitatge:

188,69 EUR

   - Altres activitats:

404,30 EUR

 

 

Reobertures de subministrament:

21,03 EUR/actuació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22514 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de las tarifas del municipio de Cervelló recogidas en el anexo I, apéndice 6, apartados A y B, de la Ordenanza reguladora de las prestaciones patrimoniales públicas no tributarias aplicables a la prestación del servicio de abastecimiento de agua potable en el ámbito del Área Metropolitana de Barcelona (exp. 901316\/24).","published_date":"2024-05-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22514"} catalunya administración local,Área Metropolitana de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9159 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-09/22514-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-tarifas-municipio-cervello-recogidas-anexo-apendice-6-apartados-b-ordenanza-reguladora-prestaciones-patrimoniales-publicas-tributarias-aplicables-prestacion-servicio-abastecimiento-agua-potable-ambito-area-metropolitana-barcelona-exp-901316-24 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.