ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del Plan general de ordenación urbana de Sentmenat para la regulación de los usos de vivienda y almacén en las plantas bajas, claves 1, 2 y 4 (exp. 650/2024).

El Ple de la corporació, en sessió de data 4 d'abril de 2024, va acordar aprovar inicialment i sotmetre a informació pública la Modificació puntual del pla general d'ordenació urbana de Sentmenat per a la regulació dels usos d'habitatge i magatzem en les plantes baixes del nucli urbà, pel que es procedeix a la publicació de l'acord adoptat:

 

"Primer.- Aprovar inicialment la Modificació puntual del Pla General d'Ordenació urbana de Sentmenat per a la regulació dels usos d'habitatge i magatzem en les plantes baixes (claus 1, 2 i 4),d'acord amb la motivació del present.

 

Segon.- Procedir a la suspensió preceptiva de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i d'altres autoritzacions municipals connexes dins l'àmbit de la present modificació (la totalitat de les parcel·les de Sentmenat qualificades coma Nucli antic, clau 1; Zona d'eixample, clau 2; i Ordenació unifamiliar en filera, clau 4), per tal de garantir la nova situació urbanística del sector als efectes del que disposen els articles73 i 74 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'Urbanisme, pel termini d'un any a comptar des de l'endemà de la publicació del present acord.

Els acords de suspensió de tramitacions i de llicències s'han de publicar en el butlletí oficial corresponent i s'han de referir a àmbits identificats gràficament. En la informació pública de la present modificació puntual del Pla General d'Ordenació s'haurà de donar compliment al que estableix l'article 8.5.a.

 

Tercer.- Sotmetre la modificació puntual del Pla General d'Ordenació aprovada a informació pública durant el termini d'un mes mitjançant anunci al DOGC, BOPB, un diari provincial i tauler d'edictes municipal, per tal que els interessats puguin presentar les al·legacions que estimin adients.

 

Quart.- Donar audiència, simultàniament a la informació pública, als Ajuntaments l'àmbit territorial dels quals limiti amb el d'aquest municipi.

 

Cinquè.- Sol·licitar els corresponents informes als organismes afectats per raó de llurs competències sectorials, d'acord amb el que disposa l'article 85.5 del Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme.

 

Sisè.- Comunicar el present acord a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona."

 

Sentmenat, 5 d'abril de 2024

 

Montserrat Rueda Miralles

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22501 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del Plan general de ordenación urbana de Sentmenat para la regulación de los usos de vivienda y almacén en las plantas bajas, claves 1, 2 y 4 (exp. 650\/2024).","published_date":"2024-05-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22501"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sentmenat,DOGC,DOGC 2024 nº 9159 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-09/22501-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-plan-general-ordenacion-urbana-sentmenat-regulacion-usos-vivienda-almacen-plantas-bajas-claves-1-2-4-exp-650-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.