ANUNCIO relativo a la contratación urgente de un/a informador/a de turismo.

Per Decret d'Alcaldia número 53/2024, de data 26 d'abril de 2024 es va resoldre el següent:

 

"Primer.- DECLARAR raons de màxima urgència per a la contractació d'un informador de turisme, per renúncia voluntària de l'actual mentre es tramita i resol la corresponent convocatòria del concurs oposició per proveir la plaça amb permanent fix d'acord amb la normativa sectorial vigent.

 

Segon.- CONTRACTAR la Sra. Júlia Muñoz Pujol, amb DNI ****4662*, per ocupar la plaça d'informador de turisme, vacant en la plantilla del personal laboral, adscrita a l'Àrea de Turisme, amb caràcter temporal fins a la seva provisió reglamentària o amortització. Aquest nomenament tindrà efectes a partir del dia 28 d'abril de 2024.

 

Tercer.- APROVAR la despesa derivada d'aquesta contractació de personal, en concepte d'emoluments salarials i de quota empresarial a la Seguretat Social, amb càrrec al Pressupost municipal per l'any 2024.

 

Quart.- NOTIFICAR aquesta resolució a la interessada amb instrucció de recursos; així com, comunicar-ho a l'Àrea municipal de recursos humans als efectes legals corresponents.

 

Cinquè.- PUBLICAR aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Sisè.- DONAR-NE compte a la propera sessió ordinària a celebrar pel Ple de la Corporació."

 

El que es fa públic, de conformitat amb el que estableix l'article 94 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

Rajadell, 29 d'abril de 2024

 

Nèlia Rincón Coronado

Alcaldessa accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22483 {"title":"ANUNCIO relativo a la contratación urgente de un\/a informador\/a de turismo.","published_date":"2024-05-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22483"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rajadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9159 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-09/22483-anuncio-relativo-contratacion-urgente-informador-turismo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.