ANUNCIO de fusión por absorción.

De conformitat i en compliment del que s'estableix a l'article 94 de la Llei 12/2015, de 9 de juliol, de cooperatives, es fa públic que les respectives Assemblees Generals d'UNIÓ FRUITS, SCCL, i l'AGRÍCOLA DE VANDELLÒS, SCCL, ambdues celebrades el dia 25 d'abril de 2024, han aprovat, per unanimitat, la fusió d'ambdues cooperatives mitjançant l'absorció per part d'UNIÓ FRUITS, SCCL, de l'AGRÍCOLA DE VANDELLÒS, SCCL, amb dissolució sense liquidació de la cooperativa absorbida i traspàs en bloc a títol universal de tots els béns, drets i obligacions que composen el seu patrimoni a la cooperativa absorbent, en els termes i condicions fixades en el projecte de fusió subscrit pels respectius Consells Rectors.

Es fa constar el dret que assisteix als socis de les cooperatives participants en la fusió que no han assistit per causa justificada a l'assemblea en què s'ha acordat la fusió, a expressar llur disconformitat i separar-se de la cooperativa, mitjançant escrit adreçat a la presidència del Consell Rector, en el termini d'un mes d'ençà de la darrera publicació dels anuncis de fusió.

Els socis i els creditors d'ambdues entitats tenen dret a obtenir el text íntegre de l'acord adoptat i del balanç de fusió.

Els creditors de cadascuna de les cooperatives que es fusionen podran oposar-se a la fusió en els termes previstos a l'article 96 de la Llei 12/2015, de 9 de juliol, de cooperatives.

 

Reus, 26 d'abril de 2024

 

Per la cooperativa absorbent

Lluís Perpiñá Cedó

President del Consell Rector

 

Per la cooperativa absorbida

Cristina Borràs Margalef

Presidenta del Consell Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22402 {"title":"ANUNCIO de fusión por absorción.","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22402"} catalunya DOGC,DOGC 2024 nº 9158,Otros sujetos emisores,Unió Fruits, SCCL https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22402-anuncio-fusion-absorcion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.