ANUNCIO por el que se hace público el Decreto 2024-0352, de transformación del contrato laboral temporal en indefinido de una plaza de oficial de 1.ª albañil.

Expedient tramitació: 2200/2022

Expedient de personal: 257/2018

 

Per Decret de la Presidència de l'EMD 2024-0352 de data 29 d'abril de 2024, s'ha resolt, el que a continuació s'exposa (ometent les dades de caràcter personal):

 

" Atès que l'acta quarta de data 7 de març de 2024 el tribunal seleccionador va donar per finalitzat el procés selectiu de la convocatòria per la cobertura definitiva de la plaça de personal laboral fix, assimilat al grup de classificació C2 i corresponen a la plaça de Oficial 1ª Paleta corresponent a la plantilla de personal laboral (número assignat a la plantilla B) 5.5.2.b.2 amb numeració actual B) 6.a.2 ) i adscrit al lloc de treball d'Oficial 1ª Paleta (fitxa del lloc de treball SSTT13) i creació d'una borsa de treball d'aquesta Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, proposant a l'òrgan convocant el que tot seguit es transcriu:

" (...)

 

Acords:

 

1.- El Tribunal Qualificador ha procedit a la valoració dels mèrits presentats pels aspirants que han superat la fase d'oposició, d'acord amb el que disposen les bases 6 i 9 de la convocatòria: «L'experiència professional i la formació, apartat a) i b) d'aquesta fase de concurs, es valoraran amb la documentació acreditada fins l'últim dia que els aspirants tenen per presentar-se a la convocatòria", és a dir, fins al 25 de gener de 2023. De la documentació presentada s'ha acordat les següents puntuacions:

 

PUNTUACIONS OBTINGUDES EN LA FASE DE MÈRITS PELS ASPIRANTS
(puntuació màxima de 50 punts)

DNI

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL (puntuació màxima de 25 punts)

FORMACIÓ PROFESSIONAL

ALTRES MÈRITS

TOTAL FASE MÈRITS

***7118**

25

0

0

25

 

 

2.- Finalitzada la fase de mèrits, la puntuació total (fase oposició i fase mèrits) és la que a continuació es relaciona:

 

PUNTUACIÓ TOTAL

DNI

EXERCICI TEÒRIC DE CONEIXEMENTS

SUPÒSITS PRÀCTICS

TOTAL FASE MÈRITS

RESULTAT FINAL

***7118**

30

43

25

98

 

 

3.- D'acord amb la puntuació total obtinguda, s'acorda proposar a l'òrgan convocant l'únic aspirant que ha superat el procés de selecció de la plaça d'Oficial 1ª Paleta corresponent a la plantilla de personal laboral i, atès que l'aspirant ha prestat els seus serveis a l'EMD de Valldoreix en la plaça d'Oficial 1ª Paleta, per un període superior al període de prova previst, es proposa el seu nomenat directament com a personal laboral indefinit fix.

 

PUNTUACIÓ TOTAL

DNI

EXERCICI TEÒRIC DE CONEIXEMENTS

SUPÒSITS PRÀCTICS

TOTAL FASE MÈRITS

RESULTAT FINAL

***7118**

30

43

25

98

 

 

4.- Atès que cap altre aspirant ha superat el procés de selecció de la plaça d'Oficial 1ª Paleta, el Tribunal Qualificador acorda proposar a l'òrgan convocant no constituir borsa de treball.

 

5.- El Tribunal Qualificador acorda informar que:

Contra els actes de tràmit del tribunal de selecció que decideixin directament o indirectament el fons de l'assumpte, determini la impossibilitat de continuar el procés selectiu, produeixin indefensió o perjudici irreparable a drets o interessos legítims, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el president de la corporació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, exposició en el tauler d'anuncis o notificació individual de conformitat amb allò que disposa l'article 121 de de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del "Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas".

Contra els actes de tràmit del tribunal de selecció no inclosos en l'apartat anterior, els aspirants, al llarg del procés selectiu, poden formular totes les al·legacions que estimin pertinents per a la seva consideració en el moment de fer-se pública la puntuació final del procés selectiu.

Tot això, sense perjudici de poder interposar l'interessat qualsevol altra relació que estimi procedent.

 

6.- D'acord amb el que disposa la base novena de les bases reguladores del procés, en relació a les publicacions, el Tribunal Qualificador acorda publicar els acords adoptats en aquesta acta en:

- La seu electrònica:

Tauler d'Anuncis, dins de l'apartat d'Ocupació Pública.

- El portal de transparència:

Apartat 9 de "Recursos Humans", subapartat 9.5 convocatòries processos de selecció, any 2022, dins de la convocatòria corresponent.

- El Taulell d'anuncis de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix.

(...)".

 

Atès que l'aspirant que ha estat proposat pel tribunal qualificador per ocupar la plaça convocada de Oficial 1ª Paleta és el que a continuació es relaciona i ha aportat la següent documentació:

- Sr. A.D.A.:

- Declaració jurada de no haver estar separat, per mitjà de resolució disciplinaria ferma del servei de qualsevol de les Administracions Públiques, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per l'exercici de funcions públiques.

- Declaració jurada de no trobar-se en cap de les causes d'incapacitat o incompatibilitats segons la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del Personal al Servei de les Administracions Públiques.

Atès que el servei de prevenció de riscos laborals QUIRON PREVENCION (empresa delegada per la vigilància de la salut de l'EMD de Valldoreix) ha realitzat la revisió mèdica inicial al Sr. A.D.A. i del certificat emès en data 10 d'abril de 2024 es desprèn que és apte per desenvolupar les tasques de "Treballador de la Brigada".

Atès que el Sr. A.D.A. es va incorporar temporalment a l'EMD de Valldoreix en data 2 d'agost de 2016 com a personal laboral interí fins a proveir la plaça en la categoria laboral/lloc de treball de Oficial 1ª Paleta.

Atès que la base onzena de la convocatòria per la cobertura definitiva de la plaça de personal laboral fix, assimilat al grup de classificació C2 i corresponen a la plaça de Oficial 1ª Paleta (número assignat a la plantilla B) 6.a.2 i adscrit al lloc de treball de Oficial 1ª Paleta (fitxa lloc de treball SSTT13) disposa, entre d'altres:

(...)

Excepcionalment, si l'aspirant que ha estat proposat per la contractació ha prestat els seus serveis de l'EMD de Valldoreix en la plaça de Oficial 1ª Paleta per un període superior al període de pràctiques previst, s'eximirà del període de prova i se'l contractarà com a personal indefinit, així com el reconeixement com a personal laboral indefinit fix.

(...)

D'acord amb la competència que m'atorga l'article 21.h de la Llei 7/1985, de 2 d'abril reguladora de les bases del règim local en relació a l'article 53 i 291 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, per qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

RESOLC:

 

PRIMER. ACORDAR que el Sr. A.D.A. amb DNI ***7118** passarà a ocupar en data 1 de maig de 2024 la plaça laboral indefinit fix número B) 6.a.2 anteriorment B) 5.5.2.b.2 corresponen a la categoria laboral de Oficial 1ª Paleta de la plantilla de personal laboral i adscrit al lloc de treball de Oficial 1ª Paleta (fitxa lloc de treball SSTT13) d'aquest EMD de Valldoreix.

 

SEGON. ACORDAR la transformació del contracte temporal en interinitat subscrit en data 2 d'agost de 2016 en la categoria de Oficial 1ª Paleta del Sr. A.D.A. en contracte indefinit a partir del dia 1 de maig de 2024.

 

TERCER. Les retribucions i conceptes salarials seran els que corresponen al lloc de treball de Oficial 1ª Paleta, i que té establerts l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, d'acord amb la normativa vigent de la Funció Pública.

 

Oficial 1ª Paleta

Nòmina

Retribucions

Sou base (C2)

702,92 €

Complement destí (10)

252,44 €

Complement específic

970,47 €

Paga extra

Sou base (C2)

696,51 €

Complement destí (10)

252,44 €

Complement específic

970,47 €

 

 

QUART. MANTENIR l'antiguitat i la retribució reconeguda pels serveis prestats a l'EMD de Valldoreix al Sr. A.D.A.

 

CINQUÈ. Notificar l'esmentada resolució a l'aspirant Sr. A.D.A.

 

SISÈ. Peu de recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva i exhaureix la via administrativa de conformitat amb allò que estableix l'article 52 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, que aprova la Llei de bases de règim local, l'article 172.2 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, podeu interposar demanda davant del jutjat social competent en el termini de vint dies hàbils, que a tots els efectes la llei configura com un termini de caducitat, a comptar des del dia següent a aquell en que se li ha notificat aquesta resolució, de conformitat amb el que estableix l'article 69.3 de la Llei 36/2011, 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

Tot això sense perjudici de poder interposar l'interessat qualsevol altra reclamació que estimi procedent.

 

SETÈ. Publicar la resolució adoptada (ometent les dades de caràcter personal en aplicació de la llei de protecció de dades):

- En el BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona)

- En el DOGC (Diari oficial de la Generalitat de Catalunya)

- En la seu electrònica

- Tauler d'Anuncis, dins de l'apartat d'Ocupació Pública

- En el portal de transparència:

Apartat 9 de "Recursos Humans", subapartat 9.5 convocatòries processos de selecció, dins de la convocatòria corresponent.

- En el Taulell d'anuncis de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix

 

El que es publica pel general coneixement i als efectes escaients.

 

Valldoreix, 30 d'abril de 2024

 

M. Josep Tuyà Manzanera

Secretària interventora accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22392 {"title":"ANUNCIO por el que se hace público el Decreto 2024-0352, de transformación del contrato laboral temporal en indefinido de una plaza de oficial de 1.ª albañil.","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22392"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9158,Entidad Municipal Descentralizada de Valldoreix https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22392-anuncio-se-hace-publico-decreto-2024-0352-transformacion-contrato-laboral-temporal-indefinido-plaza-oficial-1-albanil https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.