EDICTO sobre aprobación definitiva del plano de delimitación y documentos técnicos sobre la localización de las zonas vulnerables ante el riesgo de incendio forestal y la protección de franjas perimetrales en el término municipal de La Pobla de Claramunt (exp. 2022_447).

En compliment del que disposa l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa públic per a general coneixement que,en el Ple de la Corporació de la sessió celebrada el dia 26 d'abril de 2017 es va aprovar el plànol de delimitació i documents tècnics sobre la localització de les zones vulnerables davant el risc d'incendi forestal i la protecció de franges perimetrals al terme municipal de la Pobla de Claramunt,

Exposat al públic no s'han presentat al·legacions ni reclamacions de cap mena, de manera que, de conformitat amb l'acord esmentat, el projecte resta definitivament aprovat sense necessitat de cap nou acord.

 

Contra l'acord detallat, que és definitiu i exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la present publicació, davant els Jutjats del Contenciós Administratiu de la província de Barcelona.

Potestativament, i de forma prèvia i alternativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes comptat des del dia següents al d'aquesta publicación.

 

La Pobla de Claramunt, 29 d'abril de 2024

 

Antoni Mabras Marimon

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22374 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del plano de delimitación y documentos técnicos sobre la localización de las zonas vulnerables ante el riesgo de incendio forestal y la protección de franjas perimetrales en el término municipal de La Pobla de Claramunt (exp. 2022_447).","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22374"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Pobla de Claramunt,DOGC,DOGC 2024 nº 9158 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22374-edicto-aprobacion-definitiva-plano-delimitacion-documentos-tecnicos-localizacion-zonas-vulnerables-riesgo-incendio-forestal-proteccion-franjas-perimetrales-termino-municipal-pobla-claramunt-exp-2022-447 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.