ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal para el año 2024.

El Ple de la Corporació Municipal del dia 21 de març de 2024, va aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal per a l'any 2024, en el sentit següent:

 

"1.- Modificar la Plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Manresa per a l'any 2024, en el sentit de crear les places següents:

 

Plantilla Personal Laboral a dedicació completa

3.Personal Tècnic/a especialista.

3.3.Categoria Tècnic/a especialista.

Número de places: 4

Assimilades al grup C1

 

2.- Modificar la Plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Manresa per a l'any 2024, en el sentit de reconvertir les places següents:

 

Plaça existent

Plantilla de personal funcionari.

3.Escala d'Administració especial.

3.2 Subescala de serveis especials.

3.2.B Classe comeses especials superiors.

3.2.B.4 Tècnic/a Superior.

1 plaça de Tècnic/a Superior

Grup A1.

 

Reconversió

Plantilla de personal funcionari.

3.Escala d'Administració especial.

3.2 Subescala de serveis especials.

3.2.C Classe comeses especials tècnics/ques de grau mitjà.

3.2.C.5 Tècnic/a de grau mitjà de gestió especialitzada.

1 plaça de Tècnic/a de grau mitjà de gestió especialitzada.

Grup A2. "

 

Transcorregut el termini d'informació pública sense que s'hi hagin presentat reclamacions, la modificació de la plantilla de personal es considera definitivament aprovada, amb efectes del dia 27 d'abril de 2024.

Es procedeix a la publicació de la modificació de la plantilla de personal al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposa l'article 28.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de l'última de les publicacions d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposen els articles 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

Manresa, 29 d'abril de 2024

 

Montserrat Clotet Masana

Quarta tinenta d'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22362 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal para el año 2024.","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22362"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manresa,DOGC,DOGC 2024 nº 9158 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22362-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-plantilla-personal-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.