EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de ejecución de la iluminación del terreno de juego del campo deportivo municipal de Canyars.

La Junta de Govern Local, en sessió de data 05-4-2024, adoptà l'acord següent:

 

"Primer.- Aprovar inicialment el PROJECTE D'EXECUCIÓ DE LA IL·LUMINACIÓ DEL TERRENY DE JOC DEL CAMP ESPORTIU MUNICIPAL DE CANYARS, CASTELLDEFELS, redactat per l'empresa Técnicas Aplicades al Medio Rural, S.L., i signat per l'Enginyer tècnic industrial Rafael Morales Serrano, amb un pressupost total d'execució per contracta de 104.388,52 euros (CENT QUATRE MIL TRES-CENTS VUITANTA-VUIT EUROS AMB CINQUANTA-DOS CÈNTIMS) més 21.921,59 euros (VINT MIL NOU-CENTS VINT-I-UN EUROS AMB CINQUANTA-NOU CÈNTIMS) d'IVA.

 

Segon.- Sotmetre'l a informació pública per un termini de trenta dies mitjançant edicte que s'inserirà al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat, i al tauler d'anuncis e-tauler, per tal que els interessats, si ho consideren escaient, puguin formular al·legacions i/o suggeriments.

 

Tercer.- Aprovar definitivament l'esmentat "Projecte d'execució de la il·luminació del terreny de joc del camp esportiu municipal de canyars, Castelldefels", en el supòsit que no es formulessin al·legacions durant el termini d'informació pública.

 

Quart.- Aprovar l'Estudi de Seguretat i Salut de l'obra inclòs al projecte de referència, condicionant-lo a l'aprovació definitiva del mateix."

 

L'expedient es podrà consultar a la seu electrònica d'aquest corporació, al següent link:

 

 

 

La qual cosa es fa pública per a què en tingueu coneixement i als efectes oportuns, en compliment del que disposa l'article 192.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre.

L'anterior acord és un acte de tràmit contra el qual no es pot interposar cap tipus de recurs sense perjudici dels que siguin procedents interposar contra la resolució definitiva que, en el seu cas es pugui adoptar. No obstant, es podran presentar les al·legacions que considerin convenients per als seus interessos.

 

Castelldefels, 19 d'abril de 2024

 

Manuel Reyes López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22352 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de ejecución de la iluminación del terreno de juego del campo deportivo municipal de Canyars.","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22352"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2024 nº 9158 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22352-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-ejecucion-iluminacion-terreno-juego-campo-deportivo-municipal-canyars https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.