ANUNCIO sobre nombramiento de una trabajadora social y creación de una bolsa de trabajo (exp. X2023002721).

Anunci sobre el procés selectiu de personal per a la cobertura definitiva d'una plaça d'Assistent/a Social, a jornada completa, en règim funcionarial, en execució de l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022, amb adscripció provisional al lloc de treball de Cap de Serveis Socials, al Departament Benestar Social de l'Ajuntament de Berga, i creació d'una borsa de treball.

Nomenament Treballadora Social Sra. Viridiana Costa Gutiérrez i constitució de borsa de treball.

Núm. Exp.: X2023002721.

Servei: Recursos Humans.

És fa públic que l'alcalde en data 04 d'abril de 2024 ha aprovat el Decret 2024/448 la part dispositiva del qual es transcriu a continuació:

 

Primer.- Nomenar la Sra. Viridiana Costa Gutiérrez, titular del NIF núm. 77*****5J, com a funcionària de carrera, per ocupar una plaça de Treballadora Social vacant del grup de classificació A2 de l'Ajuntament de Berga, amb adscripció provisional al lloc de treball de Cap de Serveis Socials de l'Àrea de Benestar Social, a jornada completa. Aquest nomenament tindrà efectes a partir del dia 15 d'abril de 2024, data en la qual s'haurà d'haver pres possessió.

 

Segon.- Establir el període de pràctiques de 6 mesos, previst a les bases reguladores del procés selectiu, sota la tutoria del/de la Cap de Recursos Humans. Establir que les situacions d'incapacitat temporal, naixement, adopció, guarda amb fins d'adopció, acolliment, risc durant l'embaràs, risc durant l'alletament i violència de gènere, que afectin al funcionari durant el període de pràctiques, interrompen el còmput del mateix.

 

Tercer.- Comunicar a la Sra. Costa que la manca d'incorporació en la data prevista comportarà la pèrdua de tots els drets, llevat dels casos de força major degudament comprovats i estimats.

 

Quart.- Constituir la borsa de treball de Treballadors/es Socials amb les següents persones i en l'ordre indicat:

 

Ordre

Cognoms i Nom

1

SIFRE IGLESIAS, MARIA

2

RAMON GUARDIA, ANNA

 

Cinquè.- Comunicar que la vigència d'aquesta borsa de treball serà de 2 anys a comptar des de la data de la present Resolució.

 

Sisè.- Notificar la present Resolució a la Sra. Viridiana Costa Gutiérrez, als/a les aspirants que conformen la borsa de treball, a la Junta de Personal i als Serveis TIC; als efectes legals, informatius i de gestió escaients.

 

Setè.- Publicar la present Resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al portal de transparència i a la pàgina web de l'Ajuntament de Berga.

 

Vuitè i últim.- Peu de recursos.

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia d'aquesta Corporació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o en el seu cas, publicació.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des del dia següent a la data de presentació del mateix en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar-se de nou el mateix recurs.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o sense termini per interposar-lo, des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat. No obstant, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

 

Berga, 9 d'abril de 2024

 

Ivan Sánchez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22341 {"title":"ANUNCIO sobre nombramiento de una trabajadora social y creación de una bolsa de trabajo (exp. X2023002721).","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22341"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Berga,DOGC,DOGC 2024 nº 9158 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22341-anuncio-nombramiento-trabajadora-social-creacion-bolsa-trabajo-exp-x2023002721 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.