RESOLUCIÓN de 29 de abril de 2024, por la que se convoca concurso de acceso a una plaza de cuerpos docentes universitarios vinculada al Hospital Universitario Joan XXIII.

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari, el Reial Decret 678/2023, de 18 de juliol, pel qual es regula l'acreditació estatal per a l'accés als cossos docents universitaris i el règim dels concursos d'accés a places d'aquests cossos; l'acord GOV/40/2022, de 8 de març, pel qual s'aprova l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili i es disposa la publicació del seu text íntegre i l'acord del Consell de Govern de 22 de febrer de 2024 que aprova aquesta convocatòria inclosa en l'oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Rovira i Virgili per l'any 2021 publicada al DOGC número 8409 de 13 de maig de 2021.

Aquest Rectorat ha resolt convocar concurs d'accés a les places que figuren en l'annex I d'aquesta Resolució, d'acord amb les següents:

 

Bases de la convocatòria

 

1. Normes generals

1.1 Aquesta convocatòria es regirà pel que es disposa a la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari, el Reial Decret 678/2023, de 18 de juliol, pel que es regula l'acreditació estatal per l'accés als cossos docents universitaris i el règim dels concursos d' accés a places, l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili, i per la Normativa de concursos d' accés a places de professorat funcionari dels cossos docents universitaris aprovada per Consell de Govern de la Universitat de 30 d'abril de 2009 y posteriorment modificada, i amb caràcter supletori pel previst en la legislació general de Funcionaris Civils de l'Estat.

1.2 Els concursos d'accés tindran procediment independent per cada plaça o places convocades en una mateixa àrea o àmbit de coneixement sempre que tinguin característiques diferents.

 

2. Requisits generals

a) Tenir la ciutadania d'algun dels Estats membres de la Unió Europea o d'algun dels Estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També podran participar el cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret. Així mateix, amb les mateixes condicions, podran participar els descendents menors de vint-i-u anys o majors d'edat que siguin dependents. L'acreditació de la nacionalitat i dels altres requisits exigits en la convocatòria s'han de fer mitjançant els documents corresponents, certificats per les autoritats competents del país d'origen, traduïts a alguna de les dues llengües oficials a Catalunya.

b) Edat. Tenir complerta l'edat mínima exigida per la normativa vigent i no haver superat l'edat de jubilació prevista per la llei.

c) No haver estat separat o separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l'Administració de l'Estat o de l'Administració Autonòmica, local o institucional, ni trobar-se inhabilitat per exercir funcions públiques. Els aspirants, la nacionalitat dels quals no sigui espanyola, han d'acreditar, igualment, que no estan sotmesos a cap sanció disciplinària o a cap condemna penal que en el seu estat els impedeixi accedir a la funció pública.

d) Tenir la capacitat funcional necessària pel desenvolupament de les funcions corresponents al professorat d' Universitat.

e) Acreditar en el moment de presentar la sol·licitud el coneixement de la llengua catalana, mitjançant el certificat de nivell de suficiència de català o nivell equivalent d'acord amb la normativa vigent. Es podrà també acreditar el coneixement de la llengua catalana amb anterioritat a la realització de la prova del concurs d' accés, mitjançant l' acreditació del certificat de nivell de suficiència per al personal docent i investigador de la URV, o amb posterioritat a la realització de la prova del concurs d' accés si li és d' aplicació l' article 3.7 del Decret 128/2010, sobre l'acreditació del coneixement lingüístic del professorat de les universitats del sistema universitari de Catalunya.

 

3. Requisits específics

a) Haver estat acreditats o acreditades d'acord amb el que està establert al Títol I del Reial Decret 678/2023, de 18 de juliol, pel qual es regula l'acreditació estatal per a l'accés als cossos docents universitaris i el règim dels concursos d'accés a places dels cossos esmentats.

b) Estar en possessió del Títol d'Especialista que per a cada plaça s'especifica a l'Annex I d'aquesta convocatòria.

c) D'acord amb l'article 35.4 del Reial Decret 678/2023, de 18 de juliol, pel qual es regula l'acreditació estatal per a l'accés als cossos docents universitaris i el règim dels concursos d'accés a places dels cossos esmentats, la plaça obtinguda pel concurs d'accés haurà de desenvolupar-se durant dos anys al menys, abans de poder participar en un concurs nou per obtenir una plaça en una altra universitat.

d) Els requisits establerts en aquestes bases s'ha de complir en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins el moment de la presa de possessió. I s'han de poder acreditar fefaentment en qualsevol moment del procés selectiu davant els òrgans competents.

 

4. Sol·licituds

4.1 La sol·licitud per a participar en aquestes proves selectives s'ha d'ajustar al model que s'adjunta com a annex II a la present convocatòria i es podrà presentar mitjançant alguna de les següents vies:

   A) Registre telemàtic de la URV

El Registre telemàtic de la URV és una aplicació integrada en el Registre General de la URV que permet registrar sol·licituds, escrits i documents de forma telemàtica, és a dir, des de la seu electrònica de la URV a través d'Internet. Per accedir a l'aplicació heu de disposar d'un dels certificats vàlids establerts per la URV. Podeu consultar aquests certificats a la seu electrònica de la URV o bé accedint directament a https://seuelectronica.urv.cat/certificats.html

El Registre telemàtic permet la presentació de sol·licituds, escrits i documents les vint-i-quatre hores del dia, tots els dies de l'any.

També podeu consultar a la seu electrònica de la URV les Instruccions de Registre per via telemàtica o bé accedint directament a https://seuelectronica.urv.cat/registre_telematic.html

Actualment, el sistema permet presentar instàncies genèriques, a les quals es pot adjuntar documentació complementària.

Un cop emplenada la instància genèrica, el Registre telemàtic emetrà de forma automàtica un rebut acreditatiu de la seva presentació, en el qual figurarà el número de registre d'entrada i la data i hora del mateix.

L'accés al Registre per via telemàtica de la URV està a la seu electrònica de la URV / Registre General / Accés al Registre per via telemàtica o bé directament a l'enllaç: registre electrònic URV

   B) Altres llocs presencials

Altres opcions de presentació, segons el que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, són les que figuren al següent enllaç: https://seuelectronica.urv.cat/registre.html

En cas que la persona presenti la documentació mitjançant amunt alguna de les opcions que no siguin ni registre electrònic URV ni registre presencial URV, haurà de comunicar-ho mitjançant correu electrònic dins el període de presentació de sol·licituds al Servei de Recursos Humans de la Universitat Rovira i Virgili, correu electrònic convocatoriespdi@urv.cat

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Als efectes d'aquestes bases, es considera inhàbil el mes d'agost, així com els períodes publicats a https://seuelectronica.urv.cat/diesinhabils.html.

4.2 D'acord amb la Llei 39/2015, no és necessari que aporteu aquella documentació que la Universitat pugui recollir d'altres administracions. No obstant, la URV està en procés d'implantació de les eines d'interoperabilitat corresponents per consultar la informació o documentació i per tant, cal que aporteu amb la sol·licitud els següents documents que acreditin que es reuneixen els requisits per participar en el present concurs:

   a) Fotocòpia del document nacional d'identitat o document equivalent.

   b) Fotocòpia del document que acrediti estar acreditat o habilitat pel cos corresponent.

   c) Fotocòpia del Títol d'Especialista que per a cada plaça s'especifica a l'Annex I d'aquesta convocatòria.

   d) Formulari d'acreditació del coneixement lingüístic del català adjuntant la certificació acreditativa del nivell C de català o nivell equivalent, excepte que sigui d'aplicació el previst en el punt 2e.

   e) Justificant d'ingrés dels drets d'examen.

4.3 Drets d'examen

Les persones aspirants hauran d'abonar en concepte de drets d'examen la quantitat de 72,05 € al número de compte corrent de la Universitat Rovira i Virgili, BBVA IBAN: ES 5701 8260 35 4102 0161 8358, SWIFT: BBVAESMM, especificant el nom i cognoms, NIF i el codi de la plaça a la qual es concursa, en aplicació de l'establert per l'ordre PRE/112/2023, de 9 de maig, per la qual es fa pública la relació de taxes vigents que gestionen el Departament de la Presidència, els organismes i les entitats que en depenen.

Exempcions

Estaran exemptes del pagament de la taxa, amb justificació documental prèvia, les persones en situació de desocupació que no perceben cap prestació econòmica, les persones jubilades i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

Per acreditar la situació de desocupació sense percepció de cap prestació econòmica, l'aspirant ha d'adjuntar a la sol·licitud un certificat de l'Oficina de Treball o del Servicio Público de Empleo Estatal (SPEE) que acrediti que l'aspirant està inscrit com a demandant d'ocupació i que no percep cap prestació econòmica; aquest certificat s'ha d'haver expedit durant el termini de presentació de sol·licituds. També cal una declaració responsable en què l'aspirant digui que es troba en situació de desocupació i que no percep ingressos procedents de rendiments de treball.

Els aspirants que s'acullin a les bonificacions de les taxes d'inscripció, que estableix l'ordre PRE/112/2023, ho han d'acreditar.

La manca de pagament, el pagament incomplet de la taxa o la no-acreditació a l'efecte d'obtenir l'exempció o bonificació, comporta excloure la persona aspirant del procés selectiu.

Les taxes d'inscripció es reintegraran a petició de les persones interessades que hagin estat excloses definitivament de realitzar les proves selectives i sempre que l'exclusió no es produeixi per causes imputables a la persona interessada.

En cap cas el pagament a l'entitat bancària substituirà el tràmit de presentació de la sol·licitud davant de la Universitat dins el termini i en la forma corresponent, d'acord amb l'establert en aquestes bases.

 

5. Admissió d'aspirants

5.1 Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds el Rector del la Universitat Rovira i Virgili dictarà una resolució en el termini de quinze dies hàbils, en què declararà aprovada la llista provisional de persones candidates admeses i excloses amb la causa d'exclusió. La resolució esmentada es publicarà a la plana web de la URV.

5.2 Contra aquesta resolució els aspirants exclosos podran presentar una reclamació davant el Rector en el termini de deu dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci, o bé solucionar el motiu de l'exclusió en el mateix termini. Finalitzat el termini de reclamacions i un cop resoltes, el Rector dictarà una resolució en què aprovarà la llista definitiva de persones candidates admeses i excloses, que es publicarà de la forma abans establerta.

Contra aquesta resolució que posarà fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala corresponent del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació de la llista. Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant el Rector de la Universitat en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació.

 

6. Comissió d'accés

6.1 La comissió està formada pels membres que figuren a l'annex III d'aquesta convocatòria, d'acord amb el procediment i els requisits establerts per l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili i per la Normativa pròpia de la mateixa.

6.2 D'acord amb l'establert al RD, 678/2023 i al Pla d'integritat institucional i mesures antifrau de la URV els membres de les comissions de selecció hauran de declarar els seus possibles conflictes d'interès i renunciar a formar part de la comissió. El conflicte d'interès motivarà la renúncia quan es doni alguna de les següents circumstàncies respecte de alguna de les persones candidates:

a) Haver sigut coautor o coautora de publicacions o patents en els darrers sis anys.

b) Haver tingut relació contractual o ser membre dels equips d'investigació que participin en projectes o contractes d'investigació amb la persona candidata.

c) Ser o haver sigut director o directora de la tesis doctoral, defensada en els darrers sis anys.

6.3 Els aspirants podran recusar els membres de la comissió, o aquests abstenir-se quan hi concorrin algunes de les circumstàncies previstes en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

6.4 En el supòsit excepcional que també el membre suplent no pogués actuar, la substitució es farà per ordre correlatiu de nomenament entre els membres suplents que pertanyin al mateix cos docent. Si no fos possible aquesta substitució, el Rector de la Universitat nomenarà un nou titular i suplent d'acord amb el procediment establert a l'Estatut.

6.5. La comissió ha de resoldre el concurs dins dels quatre mesos següents a la publicació d'aquesta convocatòria, la constitució i funcionament de la qual, estarà vinculada a allò que preveu l' Estatut de la Universitat Rovira i Virgili i la normativa de concursos d' accés a places de professorat funcionari dels cossos docents universitaris de la mateixa Universitat.

El president/a titular de la comissió ha de convocar els membres titulars per constituir-la indicant dia, hora i lloc. En aquest acte, la comissió ha de fixar els criteris de valoració del concurs i el barem corresponent, que farà públic abans de l'acte de presentació de les persones candidates. Els membres de la comissió i els aspirants al concurs d'accés han de ser convocats amb una antelació mínima de deu dies respecte a la data de l'acte de presentació.

 

7. Desenvolupament del concurs i baremació

7.1 El procés de selecció consta de dues fases que són públiques: un acte de presentació i una avaluació de l'adequació al perfil de la plaça convocada a concurs i de la idoneïtat de la persona candidata.

7.2 La baremació s'ajustarà a l'establert per la Normativa de concursos d'accés a places de professorat funcionari dels cossos docents universitaris.

7.3 Pel que fa a la primera fase, en l'acte de presentació de les persones candidates s'informarà dels criteris de valoració i barem acordat, se sortejarà l'ordre d'actuació de les diferents persones candidates i es convocarà els concursants per realitzar la segona fase del procés selectiu. En el mateix acte de presentació, els concursants lliuren a la comissió el seu currículum acadèmic, docent, investigador i professional, un exemplar de les seves publicacions i els documents acreditatius dels fets que consten al currículum.

7.4 A la segona fase s'avalua l'adequació de la persona candidata al perfil de la plaça convocada, amb la valoració del seu CV, d'acord amb el barem aprovat per la comissió, en base al que estableix la Normativa de concursos d'accés a places de professorat funcionari dels cossos docents universitaris i amb la valoració de l'exposició oral de la persona candidata sobre els seus projectes acadèmics (projecte docent i/o projecte de recerca) en relació amb les necessitats de la Universitat, posades de manifest en la convocatòria de la plaça, seguida d'un debat entre la comissió i la persona concursant. L'exposició de la persona candidata tindrà una durada màxima d'una hora i la durada total de l'exposició i el debat no podrà excedir de dues hores i mitja.

 

8. Proposta de provisió i reclamacions

8.1 Finalitzada la prova, la comissió elaborarà un informe raonat, que pot ser individual o col·lectiu si la comissió així ho acorda, sobre els mèrits de les persones candidates, d'acord amb els criteris de valoració establerts, en què expressarà la valoració atorgada a cadascun del concursants.

La comissió ha de proposar al Rector de forma motivada i amb caràcter vinculant una relació de totes les persones candidates que han estat valorades positivament, amb l'ordre de preferència per nomenar-los. La comissió també pot deixar la plaça deserta.

La comissió pot acordar la seva proposta per unanimitat o per majoria. En aquest segon cas el membre discordant haurà de fer constar la seva pròpia valoració i ordenació de les persones candidates.

8.2 Els concursants que no hagin estat proposats per ser nomenats per a la plaça no podran al·legar cap dret sobre places vacants de la Universitat Rovira i Virgili.

El Rector, en vista de la proposta presentada, dictarà una resolució en què nomenarà a la persona candidata amb més puntuació proposat per la comissió.

8.3. La persona candidata nomenada no podrà participar en un nou concurs d'accés per a places d'igual categoria i àrea o àmbit de coneixement d'aquesta Universitat o una de diferent fins que no hagin passat dos anys des de la data de la presa de possessió.

8.4. Contra la proposta de la comissió, les persones candidates podran presentar reclamació davant el Rector de la Universitat, en el termini de deu dies a partir de la data de la proposta de la comissió.

D'acord amb l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili, la valoració de les reclamacions correspon a la Comissió de Reclamacions de la Universitat, un cop escoltats els membres de la comissió del concurs reclamat i les persones candidates que hagin participat en el mateix, haurà de resoldre motivadament les reclamacions en un termini màxim de tres mesos.

La resolució del Rector, que executa l'acord de la Comissió de Reclamacions, exhaureix la via administrativa.

 

9. Presentació de documents i nomenaments

9.1. Les persones candidates proposades han de presentar al Servei de Recursos Humans, en el termini de vint dies naturals següents a la conclusió de l'actuació de la Comissió els documents següents:

   a) Còpia compulsada del DNI o un document equivalent, en cas que la seva nacionalitat sigui altre que l'espanyola.

   b) Còpia compulsada del títol de doctor i del títol d'especialista.

   c) Declaració jurada que acrediti que la persona candidata seleccionada no té cap defecte o malaltia que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents.

   d) Declaració jurada que estableixi que no ha estat separat de l' administració de l' estat, institucional o local, ni de les administracions de les comunitats autònomes, en virtut d'expedient disciplinari, i que no està inhabilitat per a l'exercici de la funció publica. Els nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o d'algun estat al qual, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l' estat espanyol, se li apliqui la lliure circulació de treballadors, han d'acreditar, d'acord amb el que estableix l'article 7.2 del RD 543/2001, de 18 de maig, no haver estat objecte de sanció disciplinària o de condemna penal que els impedeixi l'accés a la funció pública en el seu estat.

   e) Declaració de no estar afectat per incompatibilitat.

Les persones candidates que pertanyin a aquesta Universitat només hauran de presentar els documents a que es refereix aquesta base que no constin en el seu expedient personal.

9.2 Les persones que tinguin la condició de funcionaris públics de carrera en actiu estan exemptes de justificar els documents, les condicions i la resta de requisits ja provats en el seu nomenament anterior, i han de presentar certificat de l'òrgan competent de l' administració de la qual depenguin per acreditar la seva condició i serveis.

El Rector de la Universitat Rovira i Virgili nomenarà la/les persona/es proposades per la comissió. En cas que la persona candidata proposada hi renunciï i no es faci efectiva la presa de possessió, la Rectora nomenarà a la persona candidata següent en l'ordre de valoració formulat per la comissió.

El nomenament es publicarà al BOE i al DOGC, i es comunicarà als registres corresponents per a l'atorgament del número de registre de personal i d'inscripció en el respectiu cos. En el termini de vint dies, a comptar des de l'endemà de la publicació del nomenament, la persona candidata proposada ha de prendre possessió de la seva destinació, moment en el qual adquireix la condició de funcionari/ària docent universitari del cos de què es tracti.

 

10. Protecció de dades de caràcter personal

10.1 El responsable del tractament de les seves dades personals és la Universitat Rovira i Virgili amb CIF Q9350003A i amb domicili fiscal al carrer de l'Escorxador, s/n, 43003 de Tarragona.

10.2 La finalitat és la gestió de la selecció de personal i provisió de llocs de treball per a la Universitat.

10.3 Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament, mitjançant un escrit adreçat al Registre General de la URV a la mateixa adreça del domicili fiscal o mitjançant la seva presentació al Registre General de la Universitat, presencialment o telemàtica, segons s'indica a https://seuelectronica.urv.cat/registre.html.

10.4 Pot consultar informació addicional sobre aquest tractament de dades personals denominat Provisió i selecció de llocs de treball i els seus drets al Registre d'Activitats del Tractament de la URV publicat a https://seuelectronica.urv.cat/rgpd on també s'hi pot consultar la Política de Privacitat de la URV. Addicionalment, pot adreçar als nostres delegats de protecció de dades qualsevol consulta sobre protecció de dades personals a la direcció de correu electrònic del dpd@urv.cat.

 

11. Norma Final

Contra la present resolució, que esgota la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós-administratiu davant del jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la publicació de la resolució en el BOE, sense perjudici de la possibilitat d' interposar recurs de reposició davant del Rector en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la seva publicació.

 

Tarragona, 29 d'abril de 2024

 

Josep Pallarés Marzal

Rector

 

Xavier Pérez Berruezo

Director gerent de l'Institut Català de la Salut

 

 

ANNEX I

 

Codi de la plaça: DF000808

Cos/Categoria/Escala: Titular d'Universitat

Grup: A

Dedicació: Temps parcial + hospital

Departament: Ciències Mèdiques Bàsiques

Centre: Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Àrea/àmbit de coneixement: Farmacologia

Institució sanitària: Hospital Universitari Joan XXIII

Categoria assistencial: Facultatiu o facultativa especialista

Titulació: Doctor/a

Perfil: Farmacologia

Total places: 1

 

 

ANNEX II

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

 

ANNEX III

 

Codi de la plaça: DF000808

Cos/Categoria/Escala: Titular d'Universitat

Grup: A

Dedicació: Temps parcial + hospital

Departament: Ciències Mèdiques Bàsiques

Centre: Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Àrea/àmbit de coneixement: Farmacologia

Institució sanitària: Hospital Universitari Joan XXIII

Categoria assistencial: Facultatiu o facultativa especialista

Titulació: Doctor/a

Perfil: Farmacologia

 

COMISSIÓ DE SELECCIÓ

 

Presidenta titular

Montserrat Giralt Batista

Universitat Rovira i Virgili

Catedràtica d'Universitat

Secretaria titular

Patricia Gassó Astorga

 Universitat de Barcelona

Professora Agregada

Vocal titular

Magí Farré Albaladejo

Universitat Autònoma de Barcelona

Catedràtic d'Universitat

Vocal titular institució sanitària

 

Emilio Sanz Álvarez 

Hospital Universitario de Canarias 

Facultatiu especialista

Vocal titular institució sanitària

Maria Francesca Ortin Font

Departament de Salut

Atenció Farmacèutica Regió Sanitària de Terres de l'Ebre 

Facultativa especialista

Presidenta suplent

Rosa Maria Solà Alberich

URV

Catedràtica d'Universitat

Secretaria suplent

Josep Eladi Baños Díez

Universitat de Vic 

Catedràtic

Vocal suplent

Xavier Palomer Tarridas

 Universitat de Barcelona

Professor Agregat

Vocal suplent institució sanitària

 Gonzalo Calvo Rojas

Hospital Clínic de Barcelona

Facultatiu especialista

Vocal suplent institució sanitària

Rosa Antonijoan Arbós

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Facultativa especialista

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22320 {"title":"RESOLUCIÓN de 29 de abril de 2024, por la que se convoca concurso de acceso a una plaza de cuerpos docentes universitarios vinculada al Hospital Universitario Joan XXIII.","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22320"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9158,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22320-resolucion-29-abril-2024-se-convoca-concurso-acceso-plaza-cuerpos-docentes-universitarios-vinculada-hospital-universitario-joan-xxiii https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.