ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de una instalación fotovoltaica de autoconsumo.

La Junta de Govern Local, reunida en sessió del dia 26 de setembre de 2023 va aprovar inicialment la modificació del projecte d'obra ordinària titulat « PROJECTE EXECUTIU D'UNA INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA», per actualització del pressupost, redactat pels enginyers Ernest Llaoneta Simon i Llorenç Albanell Baltrons, amb números de col·legiat 20115 i 16852 respectivament, de l'empresa AUDIT ENERGIA S.L, amb un pressupost d'execució per contracta que ascendeix a 37.759,58 més IVA ( 45.689,09 € IVA inclòs).

En l'esmentat acord s'establia que en cas de no presentar-se reclamacions ni suggeriments, s'entendria aprovat definitivament el projecte.

Atès que l'edicte d'aprovació inicial dels esmentat projecte es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 230 del dia 30/11/2023 i al ETauler municipal de l'Ajuntament de la Tallada d'Empordà, essent el termini d'exposició pública de 30 dies a comptar des de l'última publicació.

Vist que durant aquest termini no s'han presentat al·legacions i/o suggeriments, s'entén aprovat definitivament.

Aquesta aprovació definitiva es fa pública, de conformitat amb el que estableix l'article 38.2 del reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, als efectes de la seva executivitat.

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, és procedent interposar, d'acord amb l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del contenciós administratiu de Girona, en el termini de dos mesos, o bé, de manera potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar ambdós supòsits, des de l'endemà de l'última publicació d'aquest edicte. No obstant això, es pot exercir, si s'escau, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

El Projecte aprovat definitivament es pot consultar clicant el següent enllaç:

https://latallada.cat/lajuntament-2/projectes-obra-publica/installacio-fotovoltaica-al-local-social/

 

La Tallada d'Empordà, 25 d'abril de 2024

 

M. Dolors Guàrdia Gasull

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22293 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de una instalación fotovoltaica de autoconsumo.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22293"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Tallada d'Empordà,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22293-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-instalacion-fotovoltaica-autoconsumo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.