ANUNCIO relativo a la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso selectivo para la provisión de cinco plazas de administrativos/as, de la escala de administración general, subescala administrativa, subgrupo C1, mediante concurso-oposición de promoción interna (núm. 51/2024).

Per resolució de l'alcaldia núm. 2024/325, en data 24 d'abril de 2024, s'ha aprovat la llista provisional de les persones admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió de 5 places d'administratiu/ves mitjançant concurs oposició de promoció interna el qual, transcrit literalment, diu:

 

"Identificació de l'expedient

Expedient 2024/522, relatiu a la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió de cinc places d'administratius/ves mitjançant concurs oposició de promoció interna.

 

Fets

 

1. Per acord de la Junta de Govern Local, en data 4 de març de 2024, s'han aprovat les bases reguladores i la convocatòria del procés de selecció per a la provisió de 5 places d'administratius/ves, assimilades al grup de classificació C, subgrup C1, mitjançant concurs oposició de promoció interna, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2022 (BOPB 27 de maig de 2022 i DOGC núm. 8677, de data 27 de maig de 2022) i per a l'any 2023 (BOPB 27 de juny de 2023 i DOGC núm. 8948 de 30 de juny de 2023), vacants a la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.

 

2. Les bases generals i específiques que regulen aquest procés selectiu es varen publicar íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), de data 13 de març de 2024 i esmenades el 20 de març de 2024, al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i al web municipal www.santpol.cat, així com la convocatòria del procés al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 9128, de data 22 de març de 2024.

 

3. El període de presentació de les sol·licituds per prendre part a l'esmentat procés ha finalitzat el 23 d'abril de 2024.

 

Fonaments de dret

 

1. De conformitat amb el punt vuit de les bases, aprovades per acord de la Junta de Govern, en data 4 de març de 2024, cal dictar resolució aprovant la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, designar els/les membres del tribunal i fixar data, hora i lloc per a la realització de les proves.

 

2. La Llei 39/2015 de l'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

3. La Llei 20/2021, de 28 de desembre de 2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació.

 

4. Atès el previst en la base específica setena i en ús de les facultats que em confereix l'art. 53 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

RESOLC:

 

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, i exemptes de realitzar les proves de coneixements de les llengües catalana i castellana, del procés selectiu per a la provisió de cinc places d'administratius/ves, Grup C1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.

 

RELACIÓ DE PERSONES ASPIRANTS ADMESES

 

 

RE

Cognoms i nom

DNI

1

2579

ROSADO BENITEZ, MARIA JOSE

***6550**

2

2982

ROSSELL PUNSOLA, NEUS

***9596**

3

3016

PARREÑO MORILLO LIDIA

***7907**

4

3036

LLAUGER FERRER, PATRICIA

***0576**

 

 

RELACIÓ DE PERSONES ASPIRANTS EXCLOSES

 

 

RE

Cognoms i nom

DNI

Motiu

1

2970

RIERA AZNAR, ANNA

***3231**

1

 

 

1. No compleix els requisits mínims establerts al punt 5.C de les bases reguladores del procés selectiu: "Disposar d'una antiguitat mínima de 2 anys de servei actiu, com a funcionari/a de carrera o personal laboral fix, en el subgrup o grup inferior des del qual es promociona."

Aquesta resolució es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i al web municipal (www.santpol.cat), i es concedirà un període de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la resolució, per presentar esmenes i possibles reclamacions i/o aportar la documentació requerida a la convocatòria.

La llista provisional s'elevarà a definitiva, sense necessitat d'una nova publicació, si en el termini dels 10 dies establerts no s'hi presenten reclamacions.

Finalitzat el període d'al·legacions es publicarà la resolució d'aprovació de la llista definitiva de persones admeses i excloses al tauler d'anuncis i al web municipal.

 

2. Aprovar la composició del tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

President:

Titular: Sr. Miquel Sigalat Navarro, funcionari de carrera, Secretari Interventor de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar

Suplent: Sr. Xavier Catarineu Hernández, funcionari de carrera, de l'Ajuntament de Santa Susanna.

Vocals:

Titular: Sílvia Ros Teixidó, funcionària de carrera, de l'Ajuntament de Cabrera de Mar

Suplent: Sra. Gemma Cot Bosch, funcionària de carrera, de l'Ajuntament de Mataró

Titular: Sra. Verónica Novoa Prieto, persona designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Suplent: Sr. Gerard Molina Guillem, persona designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretària:

Titular: Sra. Sílvia Izquierdo, tècnica de Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar que actuarà amb veu i sense vot

Suplent: Sra. Elisabet Urban Bota, persona adscrita a l'Àrea de Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta que actuarà amb veu i sense vot.

 

3. Convocar els membres del tribunal el dia 13 de maig de 2024, a les 9.30 h, al despatx de Recursos Humans de l'Ajuntament (C. De la Plaça, 2 - 1a planta de Sant Pol de Mar) per a la seva constitució i per a la realització de la fase de concurs.

 

4. Publicar la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i al web municipal (www.santpol.cat)."

 

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Sant Pol de Mar, 25 d'abril de 2024

 

Montserrat Garrido Romera

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22291 {"title":"ANUNCIO relativo a la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso selectivo para la provisión de cinco plazas de administrativos\/as, de la escala de administración general, subescala administrativa, subgrupo C1, mediante concurso-oposición de promoción interna (núm. 51\/2024).","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22291"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pol de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22291-anuncio-relativo-lista-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-selectivo-provision-cinco-plazas-administrativos-as-escala-administracion-general-subescala-administrativa-subgrupo-c1-concurso-oposicion-promocion-interna-num-51-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.