ANUNCIO relativo a las bases y la apertura de convocatoria de una plaza de sargento/a (N404/2024/000024).

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, en la sessió de data 17 d'abril de 2024, ha adoptat l'acord següent:

 

«Primer.- Aprovar les bases per a la cobertura, per promoció interna i mitjançant el sistema de concurs-oposició d'una plaça de sergent/a de la policia local, present a la plantilla de personal funcionari d'aquest Ajuntament;

 

Segon.- Obrir la convocatòria per a la seva cobertura. El període de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

 

Tercer.- Les bases de la convocatòria seran publicades íntegrament al Butlletí Oficial de la Província (BOPB) i la convocatòria es publicará al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) fent constar la referència de la publicació al BOPB.  Les bases i l'anunci de la convocatòria seran exhibits al tauler d'anuncis de la corporació i al web municipal www.santboi.cat.

Els anuncis succesius relacionats amb aquest procés de selecció seran fets públics a la seu electrònica di al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.»

 

El text íntegre de les bases i de la corresponent convocatòria ha sortit publicat al Butlletí Oficial de la Província de data 26 d'abril de 2024.

 

Sant Boi de Llobregat, 26 d'abril de 2024

 

Salut González Martín

Tinenta d'Alcaldia de l'Àrea d'Actuació d'Aliances i Govern Intern

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22285 {"title":"ANUNCIO relativo a las bases y la apertura de convocatoria de una plaza de sargento\/a (N404\/2024\/000024).","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22285"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22285-anuncio-relativo-bases-apertura-convocatoria-plaza-sargento-n404-2024-000024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.