ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo para la rehabilitación y mejora patrimonial de Ca n'Ametller y el estudio de seguridad y salud que lo acompaña.

Anunci relatiu a que el "Projecte bàsic i executiu per la rehabilitació i millora Patrimonial de Ca n'Ametller i Estudi de Seguretat i Salut que l'acompanya", que va ser aprovat inicialment, i si s'escau definitivament, mitjançant acord de Junta de Govern Local celebrada en sessió ordinària de 20 de febrer de 2024, ha estat exposat al públic durant 30 dies hàbils, mitjançant anunci inserit al BOP de data 1 de març de 2024, i al tauler d'anuncis d'aquesta corporació, sense que s'hagi presentat cap al·legació.

Per tot això, i en relació al punt 3r de l'acord esmentat, aquest Projecte s'entén aprovat definitivament.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà en què surti publicat l'últim anunci d'aprovació definitiva en un dels butlletins oficials (BOP o DOGC).

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació corresponent.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

 

Molins de Rei, 25 d'abril de 2024

 

Xavi Paz Penche

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22274 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo para la rehabilitación y mejora patrimonial de Ca n'Ametller y el estudio de seguridad y salud que lo acompaña.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22274"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Molins de Rei,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22274-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-basico-ejecutivo-rehabilitacion-mejora-patrimonial-ca-ametller-estudio-seguridad-salud-lo-acompana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.