EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento general del cementerio municipal.

En compliment del que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, mitjançant acord adoptat en sessió ordinària de data 24 d'abril de 2024, ha aprovat inicialment la modificació del Reglament General del Cementiri Municipal, per la qual es modifica el redactat de l'article 20, referit a l'atorgament de les concessions d'ús de sepultures tipus columbari, afegint dos nous paràgrafs al text inicial, i el de l'article 47, referit a l'obertura de les sepultures tipus columbari, diferent de l'establert per al de les sepultures tipus nínxol, i s'introdueix una Disposició Transitòria, així com sotmetre aquest acord a informació pública per un termini de trenta dies hàbils mitjançant la publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'edictes municipal, i tenir-la per aprovada definitivament en el supòsit de què no es presentin al·legacions o suggeriments durant aquest termini.

L'expedient restarà disponible per la seva consulta presencial a les dependències de Benestar Social, Cohesió i Salut Pública, ubicades a l'Av Espanya 6, local C, durant 30 dies, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOPB, DOGC i tauler d'edictes municipal, perquè les persones interessades, mitjançant petició de cita prèvia, sol·licitada a Serveis Funeraris i Cementiri, trucant al telèfon 93 580 88 88, extensió 3768, en horari de dilluns a divendres, de 09:00h a 14:00h, puguin examinar-lo i presentar-hi les al·legacions o suggeriments que estimin pertinents.

Transcorregut el termini d'exposició pública sense haver-se presentat al·legacions o suggeriments, l'acord adoptat restarà elevat a definitiu, sense necessitat d'adoptar acord d'aprovació definitiva.

 

Cerdanyola del Vallès, 29 d'abril de 2024

 

Aurora Corral García

Secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22261 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento general del cementerio municipal.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22261"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cerdanyola del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22261-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-reglamento-general-cementerio-municipal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.