ANUNCIO sobre aprobación de las bases reguladoras del procedimiento de provisión del puesto de trabajo de coordinación de red de centros educativos municipales para niños, A2.

En compliment del que disposa l'article 76 del Decret 214/1990, de 30 de juliol (Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals), es fa públic l'anunci de les Bases Reguladores del procediment de provisió el lloc de treball codi 7.20.31, Coordinació xarxa centres educatius mun. per infants, grup A, subgrup A2, nivell 19, escala d'administració Especial, règim funcionari, de la plantilla de personal de l'Ajuntament adscrita a Secció d'Educació, publicada íntegrament al web municipal (www.castelldefels.org) i aprovades per resolució de la regidora-delegada de Règim Interior, Hisenda i Gestió Econòmica Financera i Igualtat en data 26/04/24, amb el text següent:

"D'acord amb els articles 78 i 80 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i l'article 219 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel que s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, que regula el sistema de provisió pels llocs de treball de caràcter provisional.

Vist la sessió del Ple Extraordinari de data 01 de desembre de 2023, d'aprovació de la plantilla de personal i pressupost per a l'exercici 2024 i vist que existeix dotació pressupostària suficient al capítol I per fer front a les despeses d'aquesta convocatòria mitjançant un sistema de provisió, del lloc de treball codi 7.20.31, Coordinació xarxa centres educatius mun. per infants, grup A, subgrup A2, nivell 19, escala d'administració Especial, règim funcionari, de la plantilla de personal de l'Ajuntament adscrita a Secció d'Educació.

Aquesta convocatòria pren com a referència les Bases Generals Ordinàries Reguladores dels processos de Selecció de Personal de l'Ajuntament de Castelldefels aprovades pel Ple de 30 d'abril de 2021.

En virtut de les facultats que la legislació de règim local atribueix a la Presidència de la Corporació i en aplicació de les delegacions acordades per l'Alcaldia a favor de les diferents Regidories, segons consta al Decret d'Alcaldia de 6 d'octubre de 2023 (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 11 d'octubre de 2023),

 

RESOLC:

 

Primer.- Aprovar les bases reguladores del procés de provisió, per proveir el lloc de treball codi 7.20.31, Coordinació xarxa centres educatius mun. per infants, grup A, subgrup A2, nivell 19, escala d'administració Especial, règim funcionari, de la plantilla de personal de l'Ajuntament adscrita a Secció d'Educació, que s'annexa a la present resolució.

 

Segon.- Convocar el procediment de referència.

 

Tercer.- Aprovar l'autorització de la despesa corresponent per fer front a la present convocatòria a les aplicacions pressupostaries pressupostàries i pels imports següents aproximats, per a un màxim de 4 mesos:

 

ID

Ap Pressupostària retribuciò

Retribució bruta anual

Ap Pressupostària SS

Cost SS bruts anuals

Total

2307

81.3200.1XX

18.973,33 €

81.3200.16XX

4.549,33 €

23.522,67 €

 

 

Quart.- Publicar les bases i convocatòria al DOGC, al BOPB, al web municipal i traslladar aquesta resolució a la Gerència Municipal, a la Direcció de Règim Interior i Desenvolupament Organitzatiu, a la Direcció de Serveis a la Ciutadania i Projectes Estratègics, a la Cap de Secció de Serveis Generals i Desenvolupament Organitzatiu, a la Cap de Secció de Personal i a la Junta de Personal.

 

 

ANNEX:

 

BASES REGULADORES DEL PROCEDIMENT DE PROVISIO, PER COBRIR EL LLOC DE TREBALL CODI 7.20.31 COORDINACIÓ XARXA CENTRES EDUCATIUS MUN. PER INFANTS, GRUP A, SUBGRUP A2, NIVELL 19, ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, RÈGIM FUNCIONARI, DE LA PLANTILLA DE PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ADSCRITA A SECCIÓ D'EDUCACIÓ.

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA:

L'objecte de la convocatòria és la provisió del lloc de treball codi 7.20.31, Coordinació xarxa centres educatius municipals per infants, grup A, subgrup A2, nivell 19, escala d'administració Especial, règim funcionari, de la plantilla de personal de l'Ajuntament adscrita a Secció d'Educació.

El procés de selecció es realitzarà d'acord amb allò expressament regulat en aquesta convocatòria i per allò disposat a les bases generals.

La jornada i horari, així com les funcions, tasques, comeses, i retribucions seran les contemplades en la Relació de Llocs de Treball d'aquest Ajuntament, aprovada pel Ple de l'Ajuntament, dels llocs d'adscripció. No obstant, les funcions i comeses expressades en la relacions de llocs de treball s'han d'entendre amb caràcter general, enunciatiu i no limitatiu, i, per tant, la seva concreció i amplitud es produirà a través de les ordres o instruccions que li siguin dictades pel superior jeràrquic i per les actualitzacions posteriors de la RLLT o l'Organigrama, així com per les necessitats i el desenvolupament del lloc de treball.

 

2. CONVOCATÒRIA I PUBLICITAT DE LES BASES:

Aquestes bases, es publicaran a través d'un anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i de forma completa al web municipal.

De conformitat amb el que estableix l'article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (en endavant, LPACAP), la resta de tràmits i d'informació del procés selectiu es faran públics únicament a la pàgina web municipal.

 

3. CONDICIONS DE LES PERSONES ASPIRANTS:

Per prendre part en el procés selectiu és necessari que els/les aspirants reuneixin els requisits següents:

Estar en situació de servei actiu com a personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Castelldefels, en el grup A, subgrup A2, escala administració especial i disposar d'una antiguitat mínima de dos anys en aquest cos i escala, com a personal funcionari de carrera.

Estar en possessió de titulació de Mestre especialista en Educació Infantil o de Graduat/Llicenciat en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia i el nivell de català C1.

 

4. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, que es comptaran a partir de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC i/o BOPB. Tota la informació relativa a la convocatòria estarà disponible a la pàgina web de l'Ajuntament.

Per participar al procés selectiu, caldrà fer la inscripció necessàriament per via electrònica a través del registre de la seu electrònica de l'ajuntament de Castelldefels, https://seu.castelldefels.org/, mitjançant instància genèrica, identificant amb claredat la referència de la convocatòria, juntament amb el DNI, el currículum vitae, la titulació acadèmica exigida, certificació del nivell de català i aquells mèrits que no constin a l'expedient personal.

Els sistemes d'identificació i signatura admesos per realitzar la inscripció seran: el certificat digital, el sistema autofirma i els permesos pel sistema VÀLId d'AOC (consultar el següent enllaç):

https://www.aoc.cat/knowledge-base/quins-sistemes-didentificacio-accepta-valid/).

Davant de qualsevol incidència tècnica en el procés d'inscripció, els aspirants hauran de dirigir-se a la bústia del departament d'Organització (organització@castelldefels.org).

La no-presentació de la sol·licitud en temps i forma suposarà l'exclusió de l'aspirant.

 

5. ADMISSIÓ DELS/DE LES ASPIRANTS:

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el president/a de la corporació o l'autoritat delegada dictarà una resolució en el termini màxim d'un mes en la qual declararà aprovada la llista de persones admeses i excloses i la composició nominal del tribunal qualificador.

Aquesta resolució assenyalarà on estan exposades al públic les llistes completes certificades dels/de les aspirants admesos/es i exclosos/es.

De conformitat amb les bones pràctiques de selecció -accés, promoció i provisió- a l'Ajuntament de Castelldefels, es farà constar els dos cognoms i el nom de tothom que d'una o altra manera, participi en el procés selectiu, a fi de facilitar l'exercici dels drets que preveuen els art. 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic (en endavant, LRJSP), sobre abstenció i recusació, Llei de transparència i accés a la informació pública i bon govern, i la Llei de protecció de dades, així com 4 xifres del document nacional d'identificació.

A partir de l'endemà de la publicació al web municipal de la resolució que aprova la llista provisional de persones admeses i excloses, s'inicia un termini de 10 dies hàbils a efectes de possibles al·legacions.

Les al·legacions presentades seran resoltes en el termini dels 30 dies hàbils següents a la finalització del termini per a la presentació, per l'òrgan que hagi aprovat la llista provisional. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entendran desestimades.

Si s'accepta alguna al·legació, es resoldran a la llista definitiva de persones admeses i excloses amb les esmenes corresponents i es farà pública al web municipal. El contingut d'aquesta resolució ha de complir amb allò previst a l'aprovació de la llista provisional.

L'admissió o exclusió dels/de les aspirants es farà tenint en compte allò que estableix l'art. 77, apartats 2 i 3 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya.

 

6. TRIBUNAL QUALIFICADOR:

Els òrgans de selecció són col·legiats i es regulen per la secció tercera de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Régimen Jurídico del Sector Público. De conformitat amb l'art. 72 del decret 214/1990 de 30 de juliol, pel qual s'aprova el reglament del personal al servei dels ens locals (en endavant RPSEL).

La composició a continuació expressada és de nombre màxim de membres:

President/a: Director de Desenvolupament Organitzatiu i Règim Interior, suplent: o empleat públic en qui delegui.

Secretari/ària: El/la funcionari/a de carrera de Serveis General i Desenvolupament Organitzatiu o empleat públic en qui delegui. Actua amb veu però sense vot.

Vocals: Tres persones del personal tècnic, grup A, subgrup A2, de l'Ajuntament i/o d'altra Administració i un representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

El tribunal qualificador podrà disposar de la incorporació en les seves tasques d'assessor/es especialistes.

 

7. INICI I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS

 

7.1. PRESENTACIÓ I DEFENSA D'UN PROJECTE (Màxim 10 punts)

Els/les aspirants hauran de presentar un "Projecte de millora de la direcció de la Xarxa de centres 0-3 a nivell pedagògic i organitzatiu de la Casa del Infants".

Els seus continguts hauran contemplar els aspectes següents:

1. Definició del projecte. Objectius i recursos necessaris.

2. Justificació de la necessitat.

3. Normativa aplicable.

4. Funcionalitats / Processos.

5. Temporalitat

6. Altres aspectes: Treball en equip, transversalitat, comunicació, coordinació, participació.

El projecte haurà de tenir com a màxim 20 fulls DIN A4 per una cara. Es concedirà un termini per a la presentació del projecte de 10 dies hàbils des de la publicació de la llista definitiva de persones admeses i excloses publicat al web municipal.

Correspondrà al tribunal avaluar els projectes presentats i establir un ordre de prelació.

La qualificació de la prova serà puntuada i tindrà caràcter eliminatori, si la persona aspirant no assoleix una puntuació mínima de 5 punts.

 

7.2 FORMACIÓ ESPECIALITZADA (Fins a 2 punts)

Es valorarà la formació especialitzada referida en els darrers 10 anys.

Per la realització d'accions formatives, en centres públics o privats, directament relacionats amb les tasques de la (plaça) relacionats amb les funcions establertes a de les presents bases específiques de la corresponent convocatòria, el Tribunal Qualificador atorgarà fins a un màxim de 2 punts.

- Jornades o cursos fins 10 hores: 0,20 punts

- Jornades o cursos de 11 a 20 hores: 0,25 punts

- Jornades o cursos de més de 21 hores: 0,30 punts

En cap cas els/les aspirants estaran obligats a presentar documentació o informació que ja estigui en poder d'aquest Ajuntament.

En cas d'acreditació insuficient o de dubtes sobre el contingut i abast de determinats mèrits, l'òrgan de selecció està facultat per requerir-ne l'esmena o aclariment, amb respecte al principi d'igualtat i amb caràcter preferent a la no valoració del mèrit. A través de la corresponent publicació s'indicarà el termini d'acreditació i d'esmena dels mèrits, essent el termini màxim de 5 dies hàbils.

La puntuació definitiva serà el resultat de sumar la puntuació de tots els mèrits anteriors.

 

7.3 ENTREVISTA PER COMPETÈNCIES (màxim 5 punts).

El Tribunal podrà, de forma optativa, mantenir una entrevista personal per competències amb els/les aspirants, per tal de determinar i aclarir els valors personals, aportats, aspectes curriculars, coneixements específics i aptituds, habilitats, actituds i altres competències específiques per al lloc de treball i, especialment, la seva ubicació adequada dins l'organització municipal. La puntuació màxima concedida pel tribunal serà de 5 punts.

Les competències a valorar seran les següents:

- Compromís amb l'organització

- Desenvolupament de persones

- Iniciativa

- Organització del treball

- Presa de decisions

Aquesta prova podrà ser a càrrec de professionals col·legiats en el COPC.

D'acord amb el codi de bones pràctiques les entrevistes podran ser gravades amb la finalitat de ser consultades o aportades com element de prova. Un cop el procés quedi finalitzat i ferm es procedirà a l'eliminació.

El tribunal pot declarar no apte l'aspirant, quan consideri que hi ha raons objectives d'inadequació pel lloc de treball, posades de manifest en l'informe psicotècnic final o en l'entrevista, ja sigui per l'inadequat perfil professional o els criteris professionals inadequats de l'aspirant per al lloc de treball, malgrat l'experiència i la formació assolida.

La qualificació de la prova serà puntuada i tindrà caràcter eliminatori, si la persona aspirant no assoleix una puntuació mínima de 2,5 punts.

 

8.- RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA

El president del tribunal remetrà la proposta d'adscripció definitiva al lloc convocat, o l'informe on es declari desert el lloc, a l'alcaldessa o en qui delegui, qui aprovarà l'adscripció definitiva al lloc de treball convocat.

La resolució de la convocatòria tindrà lloc mitjançant la publicació a la web municipal mitjançant decret/resolució d'alcaldia o en qui delegui, l'adscripció del candidat/a que ha de cobrir el lloc convocat.

L'autoritat convocant demanarà als efectes procedents la presentació dels originals dels mèrits al·legats pel candidat/a.

 

9. INCOMPATIBILITATS

En l'exercici de la funció pública atribuïda a la plaça a la qual ha estat destinat/da, serà aplicable al/a la funcionari/ària la normativa vigent sobre el règim d'incompatibilitats en el sector públic, en compliment de la qual la persona aspirant, abans d'incorporar- se al servei de la corporació, ha d'efectuar una declaració d'activitats i, si escau, sol·licitar la compatibilitat en el formulari que li facilitaran els Serveis de Recursos Humans de la corporació, o exercir, altrament, l'opció que preveu l'article 10 de la Llei 21/1987, de 26 de novembre i l'article 337 del Decret 214/1990.

 

10. RÈGIM D'IMPUGNACIONS

Remissió a la base general 12.

 

11. RÈGIM DE RECURSOS

Les llistes definitives de persones admeses i excloses, la convocatòria i les bases, i altres documents, si escau que es derivin d'aquest procés, podran ser objecte d'impugnació, d'acord amb la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, mitjançant recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes. Contra la desestimació expressa del recurs de reposició o bé directament, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació.

Així com el que determinen les Bases Generals de selecció personal funcionari i laboral.

 

12. PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb la normativa de protecció de dades, Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, les dades personals de les persones aspirants seran tractades per l'Ajuntament amb la finalitat de gestionar la seva participació en el present procés. Tret d'obligació legal, les seves dades no seran cedides a tercers.

 

 

Disposició addicional Primera

En allò que no estigui previst en aquestes bases, es procedirà segons el que determina el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals, i el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, i altres disposicions aplicables.

 

 

Disposició addicional segona. Remissions normatives

Les referències efectuades en altres disposicions a les normes de la funció públiques s'integrin en les bases anteriors, s'entendran efectuades a les mateixes i s'ajustaran allò establert normativament."

 

Castelldefels, 29 d'abril de 2024

 

Manuel Reyes López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22259 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases reguladoras del procedimiento de provisión del puesto de trabajo de coordinación de red de centros educativos municipales para niños, A2.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22259"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22259-anuncio-aprobacion-bases-reguladoras-procedimiento-provision-puesto-trabajo-coordinacion-red-centros-educativos-municipales-ninos-a2 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.