EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador de las bases de los presupuestos participativos de Alguaire 2024.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària de data 26 d'abril de 2024, ha adoptat l'acord d'aprovació inicial del Reglament regulador de les Bases dels Pressupostos Participatius Alguaire 2024

L'acord inicial se sotmet a informació pública per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant edictes al BOP, DOGC, diari local i a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alguaire (eTauler) de la web municipal www.alguaire.cat per tal que s'hi puguin formular al·legacions i reclamacions.

El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà de la data de la publicació de l'edicte al BOP.

L'expedient es pot consultar a la Secretaria de l'Ajuntament, plaça Església, 21, de dilluns a divendres de les 9.00 a les 14.00 hores. Així mateix, el text del Reglament es pot consultar en la seu electrònica municipal.

L'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu, si dins del termini assenyalat no es formulen reclamacions ni al·legacions.

 

Alguaire, 29 d'abril de 2024

 

Inmaculada Roca Vidal

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22250 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador de las bases de los presupuestos participativos de Alguaire 2024.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22250"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Alguaire,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22250-edicto-aprobacion-inicial-reglamento-regulador-bases-presupuestos-participativos-alguaire-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.