EDICTO sobre aprobación de las bases que deben regir el proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de educador/a social y de una plaza de trabajador/a social de la plantilla del Consorcio de Bienestar Social Gironès-Salt, escala de administración especial, subescala técnica, así como la creación de una bolsa de trabajo, mediante concurso-oposición, en régimen laboral fijo, incluidas en la oferta pública de empleo del año 2021 y 2022, respectivamente.

Edicte pel qual es fa pública la convocatòria del procés de selecció per a la cobertura definitiva d'una plaça d'educador/a social, assimilable al grup A2, i d'una plaça de treballador/a social, assimilable al grup A2, de la plantilla del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica; així com, la creació d'una borsa de treball, mitjançant el concurs-oposició, en règim laboral fix, incloses en l'oferta pública d'ocupació de l'any 2021 (publicada al DOGC el dia 20 de desembre de 2021 amb número d'edicte 8566) i 2022 (publicada al DOGC el dia 27 de desembre de 2022 amb número d'edicte 8820), respectivament.

El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, per decret de conseller delegat de data 25 d'abril de 2024, va convocar el procés de selecció per a la cobertura definitiva d'una plaça d'educador/a social, assimilable al grup A2, i d'una plaça de treballador/a social, assimilable al grup A2, de la plantilla del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica; així com, la creació d'una borsa de treball, mitjançant el concurs-oposició, en règim laboral fix, incloses en l'oferta pública d'ocupació de l'any 2021 i 2022, respectivament.

Les instàncies-tipus sol·licitant prendre part en les proves es presentaran en el registre general del Consorci, o en qualsevol altra forma establerta legalment, en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Girona, 26 d'abril de 2024

 

El conseller delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22215 {"title":"EDICTO sobre aprobación de las bases que deben regir el proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de educador\/a social y de una plaza de trabajador\/a social de la plantilla del Consorcio de Bienestar Social Gironès-Salt, escala de administración especial, subescala técnica, así como la creación de una bolsa de trabajo, mediante concurso-oposición, en régimen laboral fijo, incluidas en la oferta pública de empleo del año 2021 y 2022, respectivamente.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22215"} catalunya Consorcio de Bienestar Social Gironès-Salt,DOGC,DOGC 2024 nº 9156,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22215-edicto-aprobacion-bases-deben-regir-proceso-selectivo-cobertura-definitiva-plaza-educador-social-plaza-trabajador-social-plantilla-consorcio-bienestar-social-girones-salt-escala-administracion-especial-subescala-tecnica-asi-como-creacion-bolsa-trabajo-concurso-oposicion-regimen-laboral-fijo-incluidas-oferta-publica-empleo-ano-2021-2022-respectivamente https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.