RESOLUCIÓN sobre aprobación de las bases reguladoras de la segunda llamada del Hub de innovación social y sanitaria (HiSS), reto sobre desinstitucionalización y prevención de la institucionalización.

En Sr. Xavier Verdaguer, Director econòmic i financer del Consorci Sanitari de Terrassa i Director del HiSS, en base a l'acord de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa de data 27 de juny de 2023 exposa el següent:

El Hub d'Innovació Social i Sanitària (HiSS) és un instrument públic del Sistema Català de Salut i de la xarxa pública de serveis socials per a impulsar projectes innovadors que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones amb necessitats d'atenció social i sanitària i tenir un impacte real en la ciutadania.   

La segona crida del HiSS llança el Repte de "Desinstitucionalització i Prevenció de la Institucionalització", la qual cerca propostes que tinguin com a objectiu disminuir i prevenir la institucionalització en la població més vulnerable i fomentar la desinstitucionalització a través de solucions innovadores.  

Atenent els fets exposats,

 

RESOL:

 

1. Aprovar l'obertura de l'expedient REPTE SOBRE DESINSTITUCIONALITZACIÓ I PREVENCIÓ DE LA INSTITUCIONALITZACIÓ del HiSS.

 

2. Aprovar les bases reguladores de la segona crida de l'expedient: REPTE SOBRE DESINSTITUCIONALITZACIÓ I PREVENCIÓ DE LA INSTITUCIONALITZACIÓ del HiSS publicades en el següent enllaç:

https://www.hiss.cat/wp-content/uploads/2024/04/bases-reguladores-2acrida-hiss.pdf

 

3. Ordenar la publicació de la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Terrassa, 29 d'abril de 2024

 

Xavier Verdaguer

Director econòmic i financer del CST i director del HiSS

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22213 {"title":"RESOLUCIÓN sobre aprobación de las bases reguladoras de la segunda llamada del Hub de innovación social y sanitaria (HiSS), reto sobre desinstitucionalización y prevención de la institucionalización.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22213"} catalunya Consorcio Sanitario de Terrassa,DOGC,DOGC 2024 nº 9156,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22213-resolucion-aprobacion-bases-reguladoras-segunda-llamada-hub-innovacion-social-sanitaria-hiss-reto-desinstitucionalizacion-prevencion-institucionalizacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.