ANUNCIO sobre modificación de la retribución del gerente del Consejo Comarcal de L'Urgell.

En data 18 de gener de 2024, es va realitzar una proposta al ple en relació amb la modificació de la retribució del gerent del Consell Comarcal de l'Urgell.

La Comissió de Presidència i cooperació amb el territori, va adoptar l'acord sobre la modificació de la retribució del gerent, mitjançant votació ordinària el 10 d'abril de 2024.

Així doncs, en data 17 d'abril de 2024, el Ple del Consell Comarcal, ha acordat la resolució següent:

 

1. Procedir a un increment quantificat en 10.000 € anuals en concepte de productivitat.

 

2. Els objectius que s'han d'assolir per al pagament de la productivitat per cada anualitat son els següents:

a. Proporció de reutilització i reciclatge de residus als municipis que s'integrin al sistema.

i. 54 % el 2024

ii. 56% l'any 2025

iii. 58% l'any 2026

iv. 60% l'any 2027

b. L'any 2024 es considerarà assolit l'objectiu anual si ens els mesos de vigència del sistema de recollida porta a porta i sempre respecte als municipis que s'integrin al sistema, s'aconsegueix l'objectiu de reciclatge del 54% proposat.

c. El pagament d'aquesta part variable es farà a any vençut, previ informe del president del Consell Comarcal una vegada valorat l'any anterior.

 

3. Publicar aquest acord a l'e-taulell, al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

El qual es fa públic per al coneixement general.

 

Tàrrega, 17 d'abril de 2024

 

José Luis Marín i Ruiz

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22201 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la retribución del gerente del Consejo Comarcal de L'Urgell.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22201"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de L'Urgell,DOGC,DOGC 2024 nº 9156 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22201-anuncio-modificacion-retribucion-gerente-consejo-comarcal-urgell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.