EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la cobertura definitiva de una plaza de oficial de primera de oficios, mediante concurso-oposición restringido al turno de promoción interna.

Per resolució de tinència d'alcaldia de Govern intern i Gestió de Recursos Municipals, número 2024/2151 de data 29 d'abril de 2024, s'ha resolt:

 

PRIMER.- APROVAR la relació provisional de persones admeses i excloses del procés de selecció per a la cobertura definitiva d'una plaça d'oficial 1a oficis, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral, d'aquest Ajuntament, adscrita a l'àrea d'Espai Públic, mitjançant el sistema de selecció de concurs oposició restringit al torn de promoció interna.

 

COGNOMS I NOM

DNI ANOM.

ADMESA EXCLOSA PROVISÍONAL

NIVELL CATALÀ DECLARAT

TALENS SORIANO,JORGE

****4268*

ADMESA

 

 

SEGON.- DISPOSAR que l'esmentada llista passarà a definitiva si no es presenten reclamacions en el termini de deu dies des de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

TERCER.- APROVAR la composició de l'òrgan de selecció pels membres següents:

Presidència: La sra. Mari Carmen Corrales Baz i com a suplent la sra. Maria José Santos López.

Vocals:

- El sr. Pedro Blasco Antón i com a suplent el sr. Jacint Pla López

- El sr. Salvador Sarro Rodríguez i com a suplent el sr. Rafael López Romera.

- El sr. Victor Serrano Martínez i com a suplent el sr. Jesús González de la O. designats a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

- El sr. José Gabriel Tinoco Ortiz i com a suplent el sr. Miguel Angel Sánchez Ábalos

Secretaria: - Actuarà com a secretari/ària, una de les persones designades com a vocal.

Les persones membres de l'òrgan de selecció hi hauran d'actuar a títol individual i en cap cas en representació o compte de ningú

 

QUART.- PUBLICAR la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la Seu Electrònica de la Corporació i disposar que les persones aspirants que tinguin la condició d'interessades podran consultar la present resolució amb les dades personals complertes de tots els candidats, al departament de Recursos Humans i Organització.

 

CINQUÈ.- DISPOSAR que l'òrgan de Selecció es reuneixi el dia 30 de maig de 2024 a les 9.00 hores, per a la seva constitució i inici procés selecció.

 

SISÈ.- CONVOCAR a les persones aspirants el dia 30 de maig de 2024, a les 9.30 hores a la 2a planta de l'edifici de Torre Baró (C/Angel Guimerà, 4) per a la realització del primer i el segon exercici de la fase d'oposició.

 

SETÉ.- NOTIFICAR la present resolució al departament de Recursos Humans i Organització.

 

Viladecans, 29 d'abril de 2024

 

Joana Sánchez Morillo

Tinenta d'alcalde de Govern Intern i Gestió de Recursos Municipals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22193 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la cobertura definitiva de una plaza de oficial de primera de oficios, mediante concurso-oposición restringido al turno de promoción interna.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22193"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9156 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22193-edicto-aprobacion-relacion-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-cobertura-definitiva-plaza-oficial-primera-oficios-concurso-oposicion-restringido-turno-promocion-interna https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.