ANUNCIO relativo a la publicación de la Resolución de Alcaldía para declarar la caducidad de las bases de la convocatoria de selección por estabilización de una plaza de monitor/a de actividades deportivas del Ayuntamiento de Sort.

En el Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 78 de data 22 d'abril de 2024, es publica la resolució d'alcaldia de l'Ajuntament de Sort a data 15 d'abril de 2024, declarant la caducitat de les bases de convocatòria de selecció per estabilització d'una plaça de monitor/a d'activitats esportives de l'Ajuntament de Sort i procedint a l'elaboració d'unes noves bases de convocatòria de selecció per estabilització d'una plaça de monitor/a d'activitats esportives de l'Ajuntament de Sort.

 

Sort, 26 d'abril de 2024

 

Baldo Farrer Serrat

Alcalde

 

Barbara Baigol Gavan

Secretària

 

 

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

 

A la vista dels següents antecedents:

 

Document

Data/Núm.

Observacions

Provisió d'Alcaldia sol·licitant Informe de Secretaria

15/04/2024  

Informe de Secretaria

15/04/2024  

 

 

De conformitat amb el que es disposa en els articles 53.1 o) del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya aprovat per Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril i 21.1.s) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i vist l'informe-proposta de la Secretaria de l'Ajuntament,

 

RESOLC

 

PRIMER. Declarar la caducitat de les bases de convocatòria de selecció per estabilització d'una plaça de monitor/a d'activitats esportives de l'Ajuntament de Sort.

 

SEGON. Procedir a la publicació d'aquesta Resolució als diaris oficials corresponents, el BOP de Lleida i al DOGC. Així com a l'e-taulell de l'Ajuntament de Sort.

 

TERCER. Procedir a l'elaboració d'unes noves bases de convocatòria de selecció per estabilització d'una plaça de monitor/a d'activitats esportives de l'Ajuntament de Sort.

 

Per tal de no perjudicar als tres interessats que van presentar sol·licitud i documentació a les bases que han caducat. Aquesta documentació s'inclourà en les noves bases i per tant els interessats no l'hauran de tornar a presentar. Excepte si algun dels interessats expressa explícitament que desisteix de participar de nou seguint aquestes noves bases de convocatòria.

 

DOCUMENT SIGNAT ELECTRÒNICAMENT

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22189 {"title":"ANUNCIO relativo a la publicación de la Resolución de Alcaldía para declarar la caducidad de las bases de la convocatoria de selección por estabilización de una plaza de monitor\/a de actividades deportivas del Ayuntamiento de Sort.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22189"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sort,DOGC,DOGC 2024 nº 9156 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22189-anuncio-relativo-publicacion-resolucion-alcaldia-declarar-caducidad-bases-convocatoria-seleccion-estabilizacion-plaza-monitor-actividades-deportivas-ayuntamiento-sort https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.