ANUNCIO relativo al extracto del Anuncio publicado en el Boletín Oficial de la Provincia de Girona núm. 87, de 6 de mayo de 2024, sobre la aprobación de las bases del proceso selectivo que debe regir la convocatoria mediante concurso-oposición libre para la creación de una bolsa de trabajo de técnico/a de administración general.

Per acord de la Junta de Govern Local de data 24 d'abril de 2024 es van aprovar les bases i la convocatòria del procés selectiu per a constituir una borsa de treball de Tècnic/a d'Administració General.

Les bases íntegres es publicaran en el BOP i es publicaran igualment en el tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament accessible des del web / i, si s'escau, en el tauler d'edictes. Així mateix, es publicarà un extracte de la convocatòria en el DOGC amb menció del número de BOP on es publiqui el seu text íntegre.

Les instàncies es dirigiran a l'alcaldia i es presentaran al registre general d'aquest Ajuntament o en qualsevol altra forma de les establertes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP i finalitza als vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DGC).

Un cop finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, l'alcalde/essa dictarà resolució, en el termini màxim d'un mes, declarant aprovada la llista de persones admeses i excloses. En la mateixa resolució s'indicarà la composició del tribunal qualificador així com el dia, l'hora i el lloc de començament de les proves.

Dita resolució es publicarà al tauler d'edictes de la Corporació, concedint-se un termini de deu dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació, per formular davant l'alcaldia les reclamacions que creguin oportunes adreçades a esmenar els defectes que s'hagin pogut produir o per adjuntar documentació necessària per ser admès a la convocatòria, d'acord amb el que disposa l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En cas que les persones aspirants no esmenin dins d'aquest termini el defecte a elles imputable que hagi motivat la seva exclusió, es considerarà que desisteixen de la seva petició.

 

Santa Cristina d'Aro, 26 d'abril de 2024

 

Jospe Xifre Deulofeu

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22186 {"title":"ANUNCIO relativo al extracto del Anuncio publicado en el Boletín Oficial de la Provincia de Girona núm. 87, de 6 de mayo de 2024, sobre la aprobación de las bases del proceso selectivo que debe regir la convocatoria mediante concurso-oposición libre para la creación de una bolsa de trabajo de técnico\/a de administración general.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22186"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Cristina d'Aro,DOGC,DOGC 2024 nº 9156 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22186-anuncio-relativo-extracto-anuncio-publicado-boletin-oficial-provincia-girona-num-87-6-mayo-2024-aprobacion-bases-proceso-selectivo-debe-regir-convocatoria-concurso-oposicion-libre-creacion-bolsa-trabajo-tecnico-administracion-general https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.