ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza reguladora de la venta no sedentaria en espacios públicos.

 

El Ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, en sessió ordinària, de data 28 de març de 2024, va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança reguladora de la venda no sedentària en espais públics de Sant Andreu de la Barca, en el sentit literal que es transcriu a continuació:

 

On diu:

"Article 2. Horaris, dies i lloc de celebració

L'activitat de venda en el mercat es durà a terme entre les 6:30h i les 13:30h, del dia divendres i una periodicitat setmanal i dins l'àmbit delimitat pels carrers Avinguda Constitució. (...)"

Ha de dir:

"Article 2. Horaris, dies i lloc de celebració

L'activitat de venda en el mercat es durà a terme entre les 08:00h i les 13:30h, del dia divendres i una periodicitat setmanal i dins l'àmbit delimitat pels carrers Avinguda Constitució. (...)"

 

I on diu:

"Article 18. Horaris de muntatge i desmuntatge de les parades

El muntatge es realitzarà com a màxim dues hores abans de l'inici de la venda i el desmuntatge haurà de finalitzar obligatòriament màxim dues hores des de la fi del mercat, no podent començar abans de les 13:30h. (...)"

Ha de dir:

"Article 18. Horaris de muntatge i desmuntatge de les parades

El muntatge es realitzarà com a màxim dues hores abans de l'inici de la venda i el desmuntatge haurà de finalitzar obligatòriament màxim una hora des de la fi del mercat, no podent començar abans de les 13:30h. (...)"

 

La modificació de l'ordenança se sotmet al tràmit d'informació pública i audiència a les persones interessades, durant un termini de trenta dies hàbils, mitjançant els anuncis inserits en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i al tauler d'edictes electrònic de la corporació, comptadors des de l'endemà al de la seva publicació al BOPB de data 16 d'abril de 2024, amb CVE 202410072684, a l'objecte de què es presentin les reclamacions i/o al·legacions que es considerin oportunes, entenent-se aprovades definitivament sense necessitat d'acord exprés, si no se'n presenta cap.

 

 

Sant Andreu de la Barca, 25 d'abril de 2024

 

 

Marc Giribet i Gavara

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22178 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza reguladora de la venta no sedentaria en espacios públicos.","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22178"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca,DOGC,DOGC 2024 nº 9156 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22178-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-modificacion-ordenanza-reguladora-venta-sedentaria-espacios-publicos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.