ANUNCIO de subsanación de las bases específicas que deben regir el proceso selectivo para la ampliación, por máxima urgencia, de la bolsa de trabajo de agentes de la Policía Local, personal funcionario interino, mediante concurso-oposición (exp. 904/2024).

De conformitat amb el que disposa l'article 285 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, on s'estableix que les Corporacions Locals formularan públicament la seva oferta d'ocupació, es dona publicitat al l'acord pres per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 25 d'abril de 2024, sobre esmena error material bases específiques que han de regir el procès selectiu per l'ampliació, per màxima urgència, de la borsa de treball d'agents de policia local, personal funcionari interí, mitjançant concurs-oposició, aprovades per acord de Junta de Govern Local de data 4 d'abril de 2024, amb el següent contingut:

 

"Primer.- Rectificar l'error material contingut en la base 1 de les bases específiques reguladores del procès selectiu per l'ampliació de la borsa de treball d'agents de policia local, personal funcionari interí, mitjançant concurs-oposició lliure, a l'Ajuntament de l'Arboç, pel procediment d'urgència de l'Ajuntament de l'Arboç, el qual quedarà redactat de la següent manera:

"[...] Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a l'ampliació, per màxima urgència, de l'actual borsa de treball d'agents interins de la Policia Local, escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, escala bàsica, grup C, subgrup C1, mitjançant concurs-oposició lliure, i dotades amb les retribucions que corresponguin pressupostàriament. [...]"

 

Segon.- Rectificar l'error material contingut en la base 7 de les bases específiques reguladores del procès selectiu per l'ampliació de la borsa de treball d'agents de policia local, personal funcionari interí, mitjançant concurs-oposició lliure, a l'Ajuntament de l'Arboç, pel procediment d'urgència de l'Ajuntament de l'Arboç, el qual quedarà redactat de la següent manera:

- "[...] PRESIDENT/A: un/a funcionari/nària de carrera amb nivell de titulació igual o superior a l'exigida per a l'accés a la convocatòria, designat/da per l'Alcaldia.

- VOCALS:

- Un/a vocal a proposta de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

- Un/a vocal a proposta de la Direcció General d'Administració de Seguretat.

- Un membre dels Cossos de Policia d'igual o superior categoria a la plaça convocada.

- Un/a funcionari/nària de carrera amb nivell de titulació igual o superior a l'exigida per a l'accés a la convocatòria, designat/da per l'Alcaldia.

- Secretari/a: Una empleat públic de l'Ajuntament que actuarà com a secretari/a del Tribunal, que actuarà amb veu, però sense vot. [...]"

 

Tercer.- Donar publicitat de l'esmena mitjançant Edicte al BOPT i al DOGC, al Portal de Transparència i a la seu electrònica de l'ajuntament de l'Arboç."

 

L'Arboç, 26 d'abril de 2024

 

Joan Sans i Freixas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22153 {"title":"ANUNCIO de subsanación de las bases específicas que deben regir el proceso selectivo para la ampliación, por máxima urgencia, de la bolsa de trabajo de agentes de la Policía Local, personal funcionario interino, mediante concurso-oposición (exp. 904\/2024).","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22153"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Arboç,DOGC,DOGC 2024 nº 9156 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22153-anuncio-subsanacion-bases-especificas-deben-regir-proceso-selectivo-ampliacion-maxima-urgencia-bolsa-trabajo-agentes-policia-local-personal-funcionario-interino-concurso-oposicion-exp-904-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.