RESOLUCIÓN de 29 de abril de 2024, de convocatoria de concurso de nuevo ingreso para la provisión de una plaza de personal laboral fijo (núm. de registro de la convocatoria LNI01/2024).

Atès el que disposa l'article 91 de la Llei orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari; l'article 74 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; els articles 30 i 46 del Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, del text refós en matèria de funció pública a Catalunya; el Conveni Col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques catalanes, i l'article 135 dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra,

Atesa la Resolució de 12 de desembre de 2022 per la qual s'anuncia l'oferta pública d'ocupació de personal d'administració i serveis de la Universitat Pompeu Fabra per a l'any 2022 (DOGC núm. 8814 de 16.12.2022);

Atès que el Comitè d'Empresa ha estat informat, en compliment del que preveu l'article 64 de l'Estatut dels Treballadors,

En ús de les atribucions que em confereix la Resolució de data 8 d'abril del 2002 en relació a la convocatòria dels concursos per a la provisió de llocs de personal laboral,

 

RESOLC:

 

Primer

Convocar concurs de nou ingrés per a la provisió d'una plaça de personal laboral fix de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Segon

La denominació de la plaça a proveir és: Coordinador/a de Projectes i Programes Educatius Internacionals.

 

Tercer

El procés selectiu es realitzarà amb subjecció a les bases generals aprovades per Resolució de 8 d'abril del 2002 i que estan publicades a la web (https://www.upf.edu/web/personal/ofertes-pas) de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Quart

Aprovar les bases específiques d'aquesta convocatòria, que es troben exposades a la web (https://www.upf.edu/web/personal/ofertes-pas) de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs d'alçada davant la rectora en el termini d'un mes.

 

Barcelona, 29 d'abril de 2024

 

Oriol Escardíbul Ferrà

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22124 {"title":"RESOLUCIÓN de 29 de abril de 2024, de convocatoria de concurso de nuevo ingreso para la provisión de una plaza de personal laboral fijo (núm. de registro de la convocatoria LNI01\/2024).","published_date":"2024-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22124"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9156,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-06/22124-resolucion-29-abril-2024-convocatoria-concurso-nuevo-ingreso-provision-plaza-personal-laboral-fijo-num-registro-convocatoria-lni01-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.