ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el ejercicio 2024.

Anunci pel que es fa públic que la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària de data 26 d'abril de 2024, va procedir a l'aprovació de l'Oferta pública d'Ocupació d'aquesta Corporació per l'exercici 2024, ajustant-se a les disposicions establertes als articles 56 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, en relació als articles 55 i següents i 70 de la Llei 5/2015, de 30 d'octubre, i a la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per l'any 2023, normativa que es manté vigent atenent que encara no s'ha aprovat la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2024, i de conformitat amb les places vacants que figuren al pressupost i la plantilla aprovades juntament amb el Pressupost municipal de l'any 2024, amb el següent contingut:

 

NÚM. PLACES

PLAÇA VACANT

GRUP

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

TORN

SISTEMA DE SELECCIÓ

TAXA/CONVOCATÒRIA

1

358

C1

Administració Especial

Serveis especials

Policia Local Sergent/a

Promoció interna (de qualsevol cos de la Policia Local de Catalunya.)

Concurs - oposició

-

5

72, 73, 74, 87 i 175

C1

Administració Especial

Serveis especials

Policia Local Agent

Lliure

Concurs - Oposició

Taxa de reposició

 

 

Establir que les places de l'oferta pública, podran ser augmentades en un 10% addicional abans del començament de les proves selectives, en els termes establerts a l'article 70 del RDL 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Donar compte d'aquest acord al Ple de la Corporació.

Publicar aquest acord al BOP i al DOGC, al tauler electrònic, pàgina web i portal de transparència per complimentar els aspectes de publicitat requerits per la legislació.

Comunicar als òrgans de l'Administració de l'Estat que correspongui a l'efecte de publicació coordinada amb la resta de les ofertes públiques d'ocupació de la resta d'administracions públiques, i trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Sant Vicenç dels Horts, 26 d'abril de 2024

 

 

Maria Peláez Moreno

Cinquena tinenta d'Alcaldia

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22063 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el ejercicio 2024.","published_date":"2024-05-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22063"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Vicenç dels Horts,DOGC,DOGC 2024 nº 9155 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-03/22063-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.