ANUNCIO sobre modificación de la base tercera, relativa a las condiciones de los aspirantes, de las bases específicas que regirán la convocatoria del concurso para la selección de una plaza de oficial de 1.ª de obras en régimen de personal laboral fijo en la plantilla del Ayuntamiento de Montornès del Vallès, correspondiente a la oferta extraordinaria de estabilización del empleo temporal, y la creación de una bolsa de trabajo para cubrir posibles vacantes y sustituciones (ref. EST OOL CM 001).

Per Decret d'Alcaldia número 20240001001034, de data 12 d'abril de 2024, es modifica la base tercera "condicions dels aspirants" de les Bases específiques que regiran la convocatòria del concurs per a la selecció d'una plaça d'oficial 1ª d'obres en règim de personal laboral fix en la plantilla de l'Ajuntament de Montornès del Vallès corresponent a l'oferta extraordinària d'estabilització d'ocupació temporal i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions que ha de dir textualment:

 

"Tercera. Condicions dels aspirants.

A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants han de complir els requisits específics següents:

- Estar en possessió del títol de graduat en ESO, graduat escolar o equivalent.

- Tenir els coneixements del nivell bàsic de català (A2). L'acreditació del requisit de coneixements lingüístics es farà aportant, la documentació que deixi constància d'alguna de les situacions exposades en el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya. En el cas de no tenir l'acreditació corresponent, l'aspirant serà convocat per a la realització d'una prova de caràcter obligatori i eliminatori, que es qualificarà d'Apte/a o No Apte/a.

- Acreditar de manera fefaent el pagament de la taxa estipulada per a aquesta convocatòria. El pagament es podrà realitzar mitjançant transferència bancària al número IBAN ES93 2100 3078 9922 0003 7608 amb la referència EST OOL CM 001."

 

Per aquest motiu, s'obre un nou termini d'admissió de sol·licituds per participar en aquest procés selectiu que serà de vint dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC.

La nova convocatòria d'aquest procés selectiu amb la modificació plantejada ha estat publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el 25 d'abril de 2024 amb núm. de registre i CVE 202410079594, al web municipal http://www.montornes.cat i al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament.

 

Montornès del Vallès, 25 d'abril de 2024

 

José A. Montero Domínguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22053 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la base tercera, relativa a las condiciones de los aspirantes, de las bases específicas que regirán la convocatoria del concurso para la selección de una plaza de oficial de 1.ª de obras en régimen de personal laboral fijo en la plantilla del Ayuntamiento de Montornès del Vallès, correspondiente a la oferta extraordinaria de estabilización del empleo temporal, y la creación de una bolsa de trabajo para cubrir posibles vacantes y sustituciones (ref. EST OOL CM 001).","published_date":"2024-05-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22053"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montornès del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9155 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-03/22053-anuncio-modificacion-base-tercera-relativa-condiciones-aspirantes-bases-especificas-regiran-convocatoria-concurso-seleccion-plaza-oficial-1-obras-regimen-personal-laboral-fijo-plantilla-ayuntamiento-montornes-valles-correspondiente-oferta-extraordinaria-estabilizacion-empleo-temporal-creacion-bolsa-trabajo-cubrir-posibles-vacantes-sustituciones-ref-est-ool-cm-001 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.