ANUNCIO sobre publicación en el BOP de Lleida de las bases y la convocatoria del proceso restringido para cubrir una plaza de administrativo/a (exp. 1083/2024), de las bases de ayudas individuales de comedor para el curso 2024-2025 (exp. 769/2024) y de las bases de ayudas individuales de desplazamiento no obligatorias para el curso 2023-2024 (exp. 1093/2024).

És fa públic per a general coneixement:

 

- Per decret de presidència núm. 283/2024 s'han aprovat les bases i convocatòria del procés restringit per a cobrir una (1) plaça d'administratiu/a (Codi F-AG7) del Consell Comarcal del Segrià (exp. núm. 1083/2024), les esmentades bases i convocatòria és poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, núm. 75, de 17 d'abril de 2024.

 

Contra aquest acord es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant la Junta de Govern que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar de la última de les publicacions al BOP de Lleida i/o al DOGC, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Lleida.

Contra la desestimació expressa o presumpta del recurs de reposició podreu interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la notificació de la seva desestimació, quan aquesta sigui formulada de forma expressa, o en el termini de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el recurs de reposició s'hagi d'entendre desestimat per silenci administratiu (silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de l'endemà de la interposició de l'esmentat recurs sense que se n'hagi notificat la resolució).

 

- Per acord de Ple del Consell Comarcal de 19 d'abril de 2024 s'han aprovat inicialment les bases per a la concessió d'ajuts individuals de menjador adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i d'educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al curs 2024-2025 (exp. núm. 769/2024), les esmentades bases i convocatòria és poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, núm. 79, de 23 d'abril de 2024.

S'exposa al públic aquest acord d'aprovació inicial pel termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació al tauler d'anuncis del Consell, al BOP i/o al DOGC per tal que es puguin presentar al·legacions. En cas que no se'n presentin, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu, sense necessitat d'ulterior tràmit.

 

- Per acord de Ple del Consell Comarcal de 19 d'abril de 2024 s'han aprovat inicialment les bases per a la concessió d'ajuts individuals de desplaçament no obligatoris adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al curs 2023-2024 (exp. núm. 1093/2024), les esmentades bases i convocatòria és poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, núm. 79, de 23 d'abril de 2024.

S'exposa al públic aquest acord d'aprovació inicial pel termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació al tauler d'anuncis del Consell, al BOP i/o al DOGC per tal que es puguin presentar al·legacions. En cas que no se'n presentin, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu, sense necessitat d'ulterior tràmit.

 

Lleida, 23 d'abril de 2024

 

David Masot Florensa

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21966 catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Segrià,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21966-anuncio-publicacion-bop-lleida-bases-convocatoria-proceso-restringido-cubrir-plaza-administrativo-exp-1083-2024-bases-ayudas-individuales-comedor-curso-2024-2025-exp-769-2024-bases-ayudas-individuales-desplazamiento-obligatorias-curso-2023-2024-exp-1093-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.