EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación 8/2024 del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Deltebre.

Aprovat inicialment en sessió ordinària de ple municipal de data 25 d'abril d'enguany, el projecte de modificació 8/2024 del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Deltebre per a la modificació del traçat de diverses rotondes d'accés al municipi no subjecta a l'Estudi Ambiental Estratègic, es sotmet de conformitat amb l'establert a l'article 85.4 del TRLU a informació pública pel termini d'UN MES durant els qual es poden presentar les al·legacions que es considerin adients.

Així mateix, es va acordar suspendre, de conformitat amb l'establert a l'article 73.1 del Decret Legislatiu 1/2010, de 26 de juliol, modificat per la Llei 3/2012, de 22 de febrer, i l'article 102 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme, i d'acord amb les determinacions de l'informe que consta a l'expedient i que a efectes de motivació s'incorpora a l'acord, la tramitació de plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, d'expropiació forçosa, atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial en els termes que es detallen a cada un dels àmbits.

En tot cas aquesta suspensió no produirà efectes, total o parcialment, en cap àmbit i/o règim urbanístic en les que les determinacions de la modificació del POUM objecte d'aprovació inicial no suposin una modificació del règim urbanístic vigent.

 

Contra l'acord de suspensió de llicències, per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit qualificat, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació. Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

Contra la resta d'acords, per tractar-se d'actes administratius de tràmit no qualificats, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs.

 

Deltebre, 26 d'abril de 2024

 

David Torres Fabra

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21924 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación 8\/2024 del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Deltebre.","published_date":"2024-05-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21924"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Deltebre,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21924-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-8-2024-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-poum-deltebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.