ANUNCIO sobre aprobación del Reglamento de funcionamiento de los equipamientos municipales y recursos materiales.

El Ple de l'Ajuntament de Camós en sessió ordinària de data 13 de març de 2024, va prendre entre d'altres i per unanimitat, el present acord:

 

Primer.- Aprovar inicialment el Reglament de funcionament dels equipaments municipals i recursos materials de l'ajuntament de Camós.

 

Segon.- En compliment del que determina l'article 63.2 del Decret 179/95 de 13 de juny pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i serveis dels ens locals es sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, per a formulació de reclamacions i al·legacions, mitjançant un anunci que s'ha de publicar al BOP de Girona, al DOGC, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i al tauler d'anuncis de la Corporació, perquè puguin presentar-se al.legacions i suggerències. En cas de no presentar-se al.legacions i segons determina l'article 65 de l'esmentat Decret 179/95 l'acord d'aprovació inicial, esdevindrà definitiu.

 

Tercer.- En el supòsit que durant el període d'informació pública no es presentin reclamacions o al·legacions, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

 

Camós, 24 d'abril de 2024

 

Teresa Brunsó Puigvert 

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21917 catalunya administración local,Ayuntamiento de Camós,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21917-anuncio-aprobacion-reglamento-funcionamiento-equipamientos-municipales-recursos-materiales https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.