ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial pública no tributaria en concepto de tarifas de los servicios de suministro de agua, alcantarillado y otros servicios del ciclo integral del agua de los municipios de Camprodon, Campdevànol y Llanars.

 

La Junta Rectora del Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, en sessió del dia 18 de desembre del 2023, va adoptar, entre d'altres, l'acord relatiu a aprovar inicialment l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària en concepte de tarifes dels serveis de subministrament d'aigua, de clavegueram i d'altres serveis del cicle integral de l'aigua del municipi de Camprodon, Campdevànol i Llanars, i va sotmetre l'expedient a informació pública per un període de trenta dies.

Transcorregut aquest termini no s'han presentat al·legacions i l'acord inicial ha esdevingut definitiu, per la qual cosa, es fa públic el text íntegre de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària, que s'insereix a continuació, que entrarà en vigor un cop hagi estat publicat íntegrament al Butlletí Oficial i hagi transcorregut el termini de 15 dies a que fa referència l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

 

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, els interessats poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de la seva publicació. No obstant això, s'hi pot interposar qualsevol altre recurs si es considera procedent.

 

 

Manresa, 16 d'abril de 2024

 

El president

 

 

Ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària en concepte de tarifes dels serveis de subministrament d'aigua, de clavegueram i d'altres serveis del cicle integral de l'aigua del municipi de Camprodon, Campdevànol i Llanars.

 

PREÀMBUL

La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic (LCSP), clarifica la naturalesa jurídica de les contraprestacions econòmiques que abonen els usuaris per la utilització de les obres o la recepció dels serveis públics, tant en els casos de gestió directa, com en els supòsits de gestió indirecta, a través de concessionaris o societat mixta, que passen a tenir la consideració de prestacions patrimonials de caràcter públic no tributari, sotmeses al principi de legalitat en atenció al seu caràcter coactiu(article 31.3 CE). A aquests efectes, la LCSP modifica la redacció de la disposició addicional primera de la Llei 58/2013, de 17 de desembre, general tributària; l'article 20 del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat mitjançant Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, afegint-li un nou apartat 6; i l'article 2 de la Llei 8/1989, de 13 d'abril , del règim jurídic de les taxes i els preus públics afegint-li una nova lletra c).

En concret, en l'àmbit de les hisendes locals, la reforma estableix expressament que aquestes contraprestacions econòmiques es regularan mitjançant una ordenança, durant la tramitació del procediment d'aprovació de la qual, les entitats locals hauran de demanar informe preceptiu d'aquelles administracions a les que l'ordenament jurídic els atribueixi alguna facultat d'intervenció sobre les mateixes (article 20.6 TRLHL).

Així mateix, la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (LPAC) estableix un seguit de noves obligacions en relació amb l'aprovació de les disposicions de caràcter general, com és el cas de les ordenances. Aquests noves obligacions s'estructuren en dos blocs; d'una banda l'exigència que, en l'exercici de la potestat reglamentària, les Administracions Públiques actuïn d'acord amb els principis de necessitat, eficàcia, proporcionalitat, seguretat jurídica, transparència i eficiència, que caldrà justificar en el preàmbul de l'ordenança (article 129 Llei 39/2015); de l'altra banda que es garanteixi la participació de la ciutadania, les persones i les organitzacions afectades, en el procediment d'elaboració d'aquestes disposicions mitjançant els tràmits de consulta prèvia, audiència i informació pública i que, d'acord amb l'article 69 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, són independents del tràmit d'audiència i informació pública que es venia realitzant un cop aprovada inicialment la norma.

El contingut de la present ordenança regula exclusivament els aspectes econòmics de la contraprestació econòmica que han d'abonar els usuaris pel gaudiment del servei públic de subministrament d'aigua potable. En conseqüència, estableix l'estructura de les tarifes (quotes fixes i/o variables, trams i blocs, imports mínims i quanties d'aquestes), els sistemes de determinació de l'import de la factura, els períodes de facturació, les formes de pagament i els ajornaments i les conseqüències de l'impagament, aspectes imprescindibles per tal de garantir la seguretat jurídica de tot el procés, ja que fa públic i transparent un marc de relacions estable, predible, integrat i clar de les relacions econòmiques entre els usuaris i el gestor dels serveis. Aquesta norma es completa amb el reglament del servei que té com a finalitat regular els aspectes tècnics de la relació entre el servei i els diferents actors (usuaris i gestor dels serveis).

 

CAPÍTOL PRIMER.

DISPOSICIONS GENERALS

 

Article 1. Objecte i àmbit d'aplicació de l'Ordenança

1. L'objecte d'aquesta Ordenança és regular les tarifes del servei públic de subministrament d'aigua potable, que es realitzi en l'àmbit territorial dels municipis de Llanars, Campdevànol i Camprodon.

2. La competència per a la prestació del servei públic potable ha estat delegada pels municipis de Llanars, Campdevànol i Camprodon en el CONSORCI PER A LA GESTIÓ INTEGRAL D'AIGÜES DE CATALUNYA (CONGIAC) i es gestiona de forma directa mitjançant la societat de capital públic GESTIÓ INTEGRAL D'AIGÜES DE CATALUNYA, SA (GIACSA), mitjà propi personificat que té la condició de gestor dels serveis

3. Pel que fa tots els aspectes, tant administratius, legals com tècnics dels serveis objecte d'aquesta Ordenança, els serà d'aplicació allò que estableixi el corresponent Reglament Regulador del Servei Públic d'Abastament d'Aigua de CONGIAC vigent en cada moment.

 

Article 2. Naturalesa de les tarifes

1. Les tarifes regulades en aquesta ordenança representen la contraprestació econòmica per la prestació del servei de subministrament d'aigua potable, o bé per la prestació, el gaudiment o la realització de tots aquells altres serveis accessoris al servei de subministrament, regulats a l'apartat de tarifes de la present Ordenança.

2. Les tarifes tenen naturalesa de prestació patrimonial de caràcter públic no tributari, d'acord amb allò que disposa l'article 20.6 del Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes locals, en els termes de l'article 31.3 de la Constitució.

3. L'import en concepte de prestació patrimonial de caràcter públic no tributari és un ingrés propi de GIACSA, SA, en la seva condició de gestor dels serveis.

 

Article 3. Persones obligades al pagament

1. Estan obligades al pagament de les quotes resultants d'aplicar les presents tarifes les persones físiques i jurídiques i les herències jacents, comunitats de béns i resta d'entitats que, sense tenir personalitat jurídica, constitueixin una unitat econòmica o un patrimoni separat, que sol·licitin, es beneficiïn o gaudeixin d'algun dels serveis regulats en la present Ordenança. En particular, es consideren persones obligades, les següents:

a) Titulars de contractes de subministrament d'aigua, subscrits amb el gestor del servei o, prèviament, amb l'Ajuntament o qualsevol altre gestor que en algun moment hagi estat l'encarregat de realitzar la prestació del servei.

b) Aquells que siguin responsables o beneficiaris d'alguna prestació, gaudiment o de la realització d'algun dels fets regulats en les tarifes, encara que no disposin de contracte de subministrament.

c) Les persones responsables de qualsevol defraudació (connexions directes, manipulació de comptadors o la utilització de qualsevol altre mecanisme per defraudar) tinguin o no la condició d'abonades i sens perjudici de la responsabilitat penal o civil que els pugui ser exigida.

 

Article 4. Naixement de l'obligació.

1. L'obligació de satisfer la contraprestació neix en el moment en què s'inicia la prestació o gaudiment dels serveis objecte d'aquesta Ordenança, es disposi o no de contracte de subministrament i es mantindrà fins que no es produeixi el cessament de la prestació o gaudiment o s'efectuï la baixa del contracte.

 

 

CAPÍTOL SEGON.

ESTRUCTURA I DETALL DE LES TARIFES

 

Article 5. Tarifes pel servei de subministrament d'aigua

1. La tarifa de subministrament d'aigua comprèn una quota fixa i una quota variable, que aniran en funció dels següents criteris:

a. Quota fixa. La quota fixa del subministrament d'aigua s'establirà per a cada trimestre, en funció, del tipus d'ús de l'aigua i del nombre d'immobles subministrats. No es consideren fraccions de quota en cas de períodes de facturació inferiors al trimestre.

b. Quota variable. La quota variable modula els imports en funció del volum d'aigua subministrada

En cas que el període entre lectures sigui diferent a un trimestre (90 dies), s'augmentaran o disminuiran els metres cúbics de cada tram de forma directament proporcional en funció dels dies transcorreguts entre les dues lectures de comptador.

Els abonats amb ús domèstic, en que el titular del contracte estigui empadronat a l'adreça del subministrament, gaudiran d'una ampliació dels trams en atenció al nombre de residents en l'habitatge, segons el descrit als quadre següent:

 

Nº persones

1r.tram

2n tram

3r.tram

4t.tram

5è.tram

1-3

< = 18

> 18

< = 27

> 27

< = 45

> 45

< = 54

> 54

4

< = 24

> 24

< = 36

> 36

< = 60

> 60

< = 72

> 72

5

< = 30

> 30

< = 45

> 45

< = 75

> 75

< = 90

> 90

6

< = 36

> 36

< = 54

> 54

< = 90

> 90

< = 108

> 108

7

< = 42

> 42

< = 63

> 63

< = 105

> 105

< = 126

> 126

n

< = 6 n

> 6 n

< = 9 n

> 9 n

< = 15 n

> 15 n

< = 18 n

> 18 n

 

 

Atès que aquests requisits coincideixen amb els criteris per a l'obtenció de l'ampliació de trams del cànon de l'aigua que estableix l'Agència Catalana de l'Aigua, a aquelles persones que tinguin concedida l'ampliació de trams del cànon de l'aigua se'ls aplicarà automàticament l'ampliació de blocs de consum de la tarifa domèstica de l'aigua.

 

Les quotes i tarifes aplicades a cada un dels usos previstos són les següents:

 

- LLANARS

 

Domèstics (*)

Quota de servei

18,00 €/trim

Blocs de consum

De 0 a 18 m3/trim

0,2000 €/m3

De 19 a 27 m3/trim

0,2574 €/m3

De 28 a 45 m3/trim

0,6700 €/m3

De 46 a 54 m3/trim

0,8600 €/m3

Més de 54 m3/trim

0,9000 €/m3

 

Domèstics no residents (*)

Quota de servei 26,50 €/trim

Blocs consum

De 0 a 18 m3/trim

0,2000 €/m3

De 19 a 27 m3/trim

0,2574 €/m3

De 28 a 45 m3/trim

0,6700 €/m3

De 46 a 54 m3/trim

0,8600 €/m3

Més de 54 m3/trim

0,9000 €/m3

 

Tarifa social (*)

Quota de servei 9,00 €/trim

Blocs consum

De 0 a 18 m3/trim

0,1000 €/m3

De 19 a 27 m3/trim

0,1287 €/m3

De 28 a 45 m3/trim

0,3350 €/m3

De 46 a 54 m3/trim

0,8600 €/m3

Més de 54 m3/trim

0,9000 €/m3

 

Activitats econòmiques (*)

Quota de servei

26,50 €/trim

Blocs consum

De 0 a 18 m3/trim

0,2600 €/m3

De 19 a 27 m3/trim

0,3500 €/m3

De 28 a 45 m3/trim

0,6700 €/m3

De 46 a 54 m3/trim

0,7500 €/m3

Més de 54 m3/trim

0,9000 €/m3

 

Tarifa municipal (*)

Quota de servei

0,00 €/trim

Blocs consum 0,1500 €/m3
 

Tarifa Obres (*)

Quota de servei

26,50 €/trim

Blocs consum 0,4700 €/m3
 

Tarifa Fuites

Domèstic

0,2574 €/m3

Industrial, comercial i altres usos

0,3500 €/m3

 

Cisternes1

Bloc únic:

0,47 €/m3

 

Cànon protecció contra incendis

Cànon contra incendis

52,05 €/trim

 
Conservació comptadors
Comptadors ≤15 mm 2,50 €/trim
20mm 4,50 €/trim
25-30mm 8,00 €/trim
40mm 9,00 €/trim
>50mm 11,00 €/trim
Lloguer de Comptadors
Comptadors < 15 mm
4,00 €/trim

 

(*) Els trams de consum que es mostren es refereixen a un període de 90 dies. La facturació trimestral s'efectua pel període real de lectures i els límits dels blocs s'establiran proporcionalment a aquest període de lectures.

1 l'Ús per cisternes es cobrarà una hora de servei addicional al cost de l'aigua subministrada per cada cisterna

 

- CAMPDEVÀNOL

 

 

2.024 (*)

 

(*) Els trams de consum que es mostren es refereixen a un període de 90 dies. La facturació trimestral s'efectua pel període real de lectures i els límits dels blocs s'establiran proporcionalment a aquest període de lectures.
Domèstics

Quota de servei

 

 

16,19 €/trim

 

De 0 a 18 m3/trim

0,1560 €/m3

De 19 a 27 m3/trim

0,2313 €/m3

Blocs de consum

 

 

De 28 a 45 m3/trim

0,8387 €/m3

De 46 a 54 m3/trim

0,9573 €/m3

Més de 54 m3/trim

1,0727 €/m3

 

Activitats econòmiques

Quota de servei

 

 

30,63 €/trim

 

De 0 a 18 m3/trim

0,2438 €/m3

De 19 a 27 m3/trim

0,2789 €/m3

Blocs consum

 

 

De 28 a 45 m3/trim

0,8387 €/m3

De 46 a 54 m3/trim

1,2592 €/m3

Més de 54 m3/trim

1,3638 €/m3

 

 

Tarifa social
Quota de servei

8,09 €/trim

 

 

De 0 a 18 m3/trim

0,0780 €/m3

 

De 19 a 27 m3/trim

0,1157 €/m3

Blocs consum

De 28 a 45 m3/trim

0,4193 €/m3

 

De 46 a 54 m3/trim

0,9573 €/m3

 

Més de 54 m3/trim

1,0727 €/m3

 

Tarifa Municipal

Quota de servei

9,75 €/trim

 

Blocs consum

Bloc únic

0,1560 €/m3

     

 

Tarifa Fuites

Domèstic

0,2313€/m3

 

Industrial, comercial i altres usos

0,2789€/m3

 

 

Conservació de Comptadors i Cànon Contra Incendis

Conservacions de comptadors

Comptadors ≤15 mm

2,50 €/trim

 

20mm

4,50 €/trim

 

25-30mm

8,00 €/trim

 

40mm

9,00 €/trim

 

>50mm

11,00 €/trim

 

 

Lloguer de Comptador

Comptadors ≤15 mm

4,00€/trim

 

 

Cànon proteccions contra incendis

Cànon Contra incendis

54,13 €/trim

 

 

 

- CAMPRODON

 

Quota fixa del servei:

 

ÚS DOMÈSTIC RESIDENT

15,33 €/trim

ÚS DOMÈSTIC NO RESIDENT

21,34 €/trim

ÚS INDUSTRIAL, COMERCIAL, OBRES I ALTRES USOS

25,73 €/trim

ÚS MUNICIPAL

9,95 €/trim

 

 

Conservacions de Comptadors i Cànon Proteccions Contra Incendis

 

Proteccions contra incendis

58,50€ / trimestre

Comptadors 13 -15 mm

2,50 €/ trimestre

Comptador 20 mm

4,50 €/ trimestre

Comptador 25 mm

8,00 €/ trimestre

Comptador 30 mm

8,00 €/ trimestre

Comptador 40 mm

9,00 €/ trimestre

Comptador >50 mm

11,00 €/ trimestre

 

 

Lloguer de Comptador

 

Comptadors ≤15 mm

4,00 €/ trimestre

 

 

Quota variable del servei

Els trams de consum que es mostren es refereixen a un període de 90 dies. La facturació trimestral s'efectua pel període real de lectures i els límits dels blocs s'establiran proporcionalment a aquest període de lectures.

 

Domèstics

 

Fins 18 m3/trim

0,1123 €/m3

de 19 a 27 m3/trim

0,1689 €/m3

de 28 a 45 m3/trim

0,2818 €/m3

de 46 a 54 m3/trim

0,3380 €/m3

més de 54 m3/trim

0,3380 €/m3

 

 

 

Comercial, Industrial, Obres, Ramaders i Altres Usos

 

Fins 18 m3/trim

0,3380 €/m3

de 19 a 27 m3/trim

0,4507 €/m3

de 28 a 45 m3/trim

0,5633 €/m3

de 46 a 54 m3/trim

0,7887 €/m3

més de 54 m3/trim

0,7887 €/m3

 

 

Municipals

Bloc únic: 0,1127 €/m3

 

Fuites

Ús Domèstic Bloc únic: 0,1689 €/m3

Altres Usos Bloc únic: 0,4507 €/m3

 

Cisternes*

Bloc únic: 0,4678 €/m3

*l'Ús per cisternes es cobrarà una hora de servei addicional al cost de l'aigua subministrada per cada cisterna

2. S'estableix, per a cada un dels serveis, una tarifa social consistent en la bonificació del 50% de la quota fixa d'ús domèstic i descompte del 50% en el 1r, 2n i 3r bloc de la quota variable de consum de la tarifa d'ús domèstic, previ informe de serveis socials per a les persones físiques titulars d'un contracte domèstic de subministrament d'aigua (només a l'habitatge on estan empadronats) que compleixin els següents requisits:

- Sol·licitants que formin part d'una unitat familiar amb tots els seus membres en situació d'atur.

- Perceptors d'una pensió mínima contributiva o SOVI per jubilació o viduïtat.

- Perceptors d'una pensió mínima contributiva per incapacitat permanent.

- Perceptors d'una pensió no contributiva per jubilació, jubilació per invalidesa i invalidesa.

- Destinataris dels fons de la prestació econòmica de la Renda Garantia de Ciutadania.

- Perceptors de les prestacions socials de caràcter econòmic per atendre determinades situacions de necessitats bàsiques (Llei 13/2006, de 27 de juliol).

- Perceptors del fons del règim Fons d'Assistència Social (FAS).

- Perceptors de fons procedents de la Llei General de la Discapacitat.

- Les persones i unitats familiars que acreditin que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica, d'acord amb el que estableix la normativa vigent, o a les quals hagi estat reconeguda, per mitjà d'un informe dels serveis socials de l'Administració local competent, la situació de risc d'exclusió residencial o qualsevol altra que requereixi especial protecció, amb la vigència que aquests serveis determinin.

Atès que els requisits descrits anteriorment coincideixen amb els criteris per a l'obtenció del cànon social que estableix l'Agència Catalana de l'Aigua, a aquelles persones que tinguin concedida la tarifa social del cànon de l'aigua se'ls aplicarà automàticament la tarifa social de l'aigua.

 

Article 6. Altres tarifes per activitats i serveis.

Les tarifes per a cada un dels serveis i activitats accessoris al servei de subministrament són les següents:

 

PREUS NO TARIFARIS

 

 

CONCEPTE

 

Drets de servei1

Ús domèstic 1a ocupació

 

Comptador de 13 mm i 15 mm

188,00 €

Comptador de 20 mm

244,49 €

Ús domèstic successives ocupacions
Comptador de 13 mm., 15 mm, 20 mm 80,00 €
Ús industrial, comercial i altres usos  
Comptador de 13 mm i 15 mm 188,00 €
Comptador de 20 mm 244,49 €
Comptador de 25 mm 430,00 €
Comptador de 30 mm 450,00 €
Comptador de 40 mm 560,00 €
Comptador de 50 mm 650,00 €
Comptador de 65 mm 850,00 €
Comptador de 80 mm 1.150,00 €
Comptador de 100 mm 1.745,00 €
Comptador >100 mm

2.345,00 €

1 En cas d'impagament els drets de servei del punt de subministrament es perdran i la següent alta haurà de satisfer el dret íntegre (1a ocupació)

 
Instal·lació comptador (Abonat). Tots els usos

Comptador de 13 mm i 15 mm

91,07 €

Comptador de 20 mm

110,40 €

Comptador de 25 mm

385,00 €

Comptador de 30 mm

445,00 €

Comptador de 40 mm

760,00 €

Comptador de 50 mm

900,00 €

Comptador de 65 mm

1.110,00 €

Comptador de 80 mm

1.530,00 €

Comptador de 100 mm

1.930,00 €

Col·locació Comptador

30,67 €

Inspecció Tècnica

24,79 €

Joc de Claus i precinte per a Comptador2

Diàmetre 13 i 15 mm

78,62 €

Diàmetre 20 mm

89,73 €

Diàmetre >20mm

Segons pressupost

2 El joc de claus per a comptador, que comprèn l'aixeta d'entrada i sortida han de complir la normativa UNE 19804/2002, en cas contrari seran substituïdes en el moment de la instal·lació del comptador.

 

Escomeses3

1. Escomesa individual 1" (per a comptador 13/15 mm)

985,28 €

Aquest preu comprèn l'obra civil d'excavació en terreny públic, ramal d'escomesa, connexions, reposició paviment, arqueta i jocs de claus.

2. Escomesa per altres diàmetres (no està inclosa l'obra civil)  

Escomesa diàmetre 1 1/2"

688,20 €

Escomesa diàmetre 2"

1.033,40 €

Escomesa diàmetre 2 1/2"

1.373,40 €

Escomesa diàmetre 3"

1.950,00 €

Escomesa diàmetre 4"

2.270,00 €

Connexió escomesa provisional obres

985,28 €

Cata per localització i conducció i reposició de paviment (0,80x0,80x0,80m.)

570,00 €

3. Canvi d'aforament a Comptador

165,00 €

3Les escomeses que tinguin la canonada general a més de 3 metres de la façana on s'ubiqui el comptador, o bé la connexió a la xarxa general no estigui ubicat a la mateixa vorera del punt de subministrament, s'haurà d'elaborar un pressupost específic.

   

Inspecció, verificació instal·lacions i Hores

 

Per cada inspecció/verificació

24,79 €

Desmuntar comptador i col·locar comptador provisional i/o definitiu per verificació oficial

37,19 €

Hora Oficial

30,67 €

Canvis de Nom i subrogacions de contracte

Canvi de nom contracte

9,92 €

Fiances

Fiança alta de contracte**

12,02 €

Fiança giratòria

200,00 €

** o el mínim que marquin els pressupostos de la Generalitat

 
Comunicacions / Notificacions i Altres despeses d'impagats i avisos de suspensió

Despeses retorn bancari

4,08 €

Despeses gestió reclamació impagats

11,98 €

Suspensions, reposicions4 i rescissions

Restabliment del Servei

37,19 €

Reposició del comptador 13/15 mm

55,70 €

Reposició del comptador 20 mm

66,25 €

4 En les reposicions s'inclou la inspecció, col·locació i cost del comptador, degut a robatori, negligència de l'abonat i/o per manca d'aïllament a les glaçades

 
Despeses per Frau5

Inspecció

24,79 €

Tramitació administrativa per frau

37,19 €

Retirada connexió directe a bateria

41,32 €

5Les despeses pel restabliment dels servei seran facturades segons les ordres de treball i el càlcul estimat d'aigua no facturada s'establirà segons el reglament regulador del servei públic d'abastament d'aigua de CONGIAC vigent en cada moment

Els preus dels serveis se'ls aplicarà l'IVA corresponent, excepte les fiances i dipòsits que estan exempts d'IVA.

En tot allò no previst en aquesta ordenança fiscal, regirà el Reglament Regulador del Servei Públic d'Abastament d'aigua de CONGIAC vigent en cada moment.

 

 

CAPÍTOL QUART.

MODIFICACIÓ DE LES TARIFES

 

Article 7. Modificació de les tarifes

1. El gestor del servei efectuarà una proposta motivada de tarifes, que serà trasllada a la Junta General del CONGIAC per la seva aprovació d'acord amb la legislació de règim local i de procediment administratiu.

2. Un cop l'òrgan competent, d'acord amb la legislació de règim local, aprovi definitivament les tarifes, en donarà publicitat , mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Província, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al portal municipal d'Internet i del gestor del servei.

 

Article 8. Intervenció de la Comissió de Preus

1. En aplicació de la normativa en matèria de política de preus, durant el procediment d'aprovació de la modificació de la tarifa del subministrament d'aigua es donarà trasllat a la Comissió de Preus de Catalunya de la proposta, juntament amb l'estudi econòmic, per tal que emetin el corresponent informe.

 

 

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Pel que fa a la resta de supòsits de suspensió de subministrament, així com les que facin referència a la facturació del servei, que no estiguin previstes en aquesta ordenança, es regiran pel que estableixi el reglament regulador del servei.

 

 

DISPOSICIÓ FINAL

Aquesta ordenança entrarà en vigor a partir dels quinze dies des la seva aprovació, sempre i quan hagi estat publicada, prèviament, al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i ha de romandre en vigor fins a la seva modificació o derogació expresses.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21862 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial pública no tributaria en concepto de tarifas de los servicios de suministro de agua, alcantarillado y otros servicios del ciclo integral del agua de los municipios de Camprodon, Campdevànol y Llanars.","published_date":"2024-04-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21862"} catalunya Consorcio para la Gestión Integral de Aguas de Cataluña,DOGC,DOGC 2024 nº 9153,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21862-anuncio-aprobacion-definitiva-ordenanza-reguladora-prestacion-patrimonial-publica-tributaria-concepto-tarifas-servicios-suministro-agua-alcantarillado-otros-servicios-ciclo-integral-agua-municipios-camprodon-campdevanol-llanars https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.